Autodrom získal „hvězdného“ taxikáře: Lukáše Langmajera Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom získal „hvězdného“ taxikáře: Lukáše Langmajera Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom získal „hvězdného“ taxikáře: Lukáše Langmajera

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most/foto Petr Frýba | 1.6.16 | Aktuálně

Škoda Octavia Cup 2016

O víkendu 18. a 19. června přivítá areál mosteckého autodromu jednu z hlavních akcí sezony, souboje vozů zóny střední Evropy. The Most FIA CARS CENTRAL Europe Challenge bude letos ještě atraktivnější než v uplynulých sezonách. Postará se o to vložený závod obnovené populární série Octavia Cup a také doprovodný program pro nejširší veřejnost. Bude zaměřený na oslavy 33. výročí zahájení provozu nově vybudovaného závodního okruhu v Mostě. Zájemci si například mohou objednat taxijízdu s hercem Lukášem Langmajerem. Za volantem speciálně upravené škodovky se účastní právě Octavia Cupu.

„Jsem moc ráda, že se nám známou a oblíbenou tvář televizní obrazovky i filmového plátna podařilo získat právě pro taxijízdy. Pro návštěvníky autodromu bude jistě zajímavým zážitkem svezení s populárním hercem, který navíc mistrně ovládá volant. Nepojede sice s cupovým speciálem třetí generace, ten musí být perfektně připravený na vlastní závod. Ale i jízda na sedadle spolujezdce v o generaci starší oktávce bude jistě skvělá,“ láká na jeden z vrcholů víkendového programu eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

Okruhové závody automobilů a formulí The Most FIA CARS CENTRAL Europe Challenge mají na okruhu v Mostě mnohaletou tradici. Letošní novinkou je jednotné vstupné do celého areálu, tedy na divácký svah i do paddocku. Na každý den činí vždy 150 korun. Vstupenka zahrnuje také Grid walk, což je přístup na startovní rošt těsně před zahájením samotného závodu.

Doprovodný program k 33. výročí vzniku mosteckého autodromu divákům nabídne prodejní výstavu historických plakátů z archivu autodromu, dražbu plaket s původním asfaltem z dráhy z roku 1983, expozici historických vozů či rozhovory a autogramiády s legendami motorsportu. „Kromě zmíněných taxijízd se návštěvníci mohou těšit také na adrenalinovou show či soutěže o zajímavé ceny. Neošidíme pochopitelně ani děti. I ony budou soutěžit, máme pro ně připravená odstrkávadla a zařádí si v nafukovacím hradu,“ doplnila Raková.

Galerie

Štítky

 


Vůz Škoda Octavaia Cupu

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Motor Pední svtlo Pední spojler Kapota Kamery Pední sklo a strae Baterie Elektrozvod Pední kolo Pedály Podvozek Kliky dveí Pásy Sedadlo Ochranný rám Zadní kídlo Zadní svtlo Nádr volant Tachometr Ty ízení Zrcátko Výfuk a výfukové potrubí Zadní náprava a pérování Zadní kolo a zadní brzda Brzdy Pední náprava a pérování

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com