Vysoce výkonné pneumatiky Hankook Ventus S1 evo² v originální výbavě vozu Audi RS 4 Avant Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1

etina English Rusky

Vysoce výkonné pneumatiky Hankook Ventus S1 evo² v originální výbavě vozu Audi RS 4 Avant Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1 Constructors F1

Vysoce výkonné pneumatiky Hankook Ventus S1 evo² v originální výbavě vozu Audi RS 4 Avant

Hankook Tire | 8.2.18 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2018

Vysoce výkonné pneumatiky Hankook Ventus S1 evo² v originální výbavě vozu Audi RS 4 Avant

Audi RS 4 Avant je již třetím modelem, který má v originální výbavě vysoce výkonné pneumatiky Hankook. Následuje tak modely Audi TT RS a Audi RS 5 Coupé. Nejnovější model RS Audi Sport se představil veřejnosti obut na pneumatiky Hankook již během veletrhu IAA 2017. Nové Audi RS 4 Avant ztělesňuje stejného ducha jako původní model všech RS modelů a představuje tak vyváženou kombinaci sportovního provedení a praktičnosti v každodenním životě. V sériovém vybavení se používají 19ti palcové, ve speciálním pak 20ti palcové pneumatiky Hankook Ventus S1 evo2, na které působí permanentní pohon všech kol výkonem 450 koňských sil. Pneumatiky jsou navíc vybaveny technologií Hankook pro tichou jízdu „sound absorber®“.

Neu-Isenburg, Německo, 08. února 2018


Výrobce Hankook dodává prémiové pneumatiky do originální výbavy nového vozidla Audi RS 4 Avant, jakož i modelů Audi TT RS a Audi RS 5 Coupé. V duchu tradice prvního modelu RS je také v novém modelu integrován vidlicový šestiválcový motor s dvěma turbodmychadly, který se svým točivým momentem 600 Nm a nižší hmotností o 80 kilogramů, v porovnání s motory předchozích modelů, určitě nezklame náročné fanoušky sportovní jízdy. Požadovanou trakci a zrychlení z 0 na 100 km/h během 4,1 sekund zajišťuje permanentní pohon všech kol společně s pneumatikami v rozměru 19, respektive 20 palců. První majitelé si přebírají tento nový model od začátku letošního roku. Vozidla jsou již z výroby vybavena pneumatikami Hankook Ventus S1 evo² s technologií tiché jízdy „sound absorber®“ a sice v rozměrech 265/ 35 R19 98Y XL (standardní výbava) a 275/30 R20 97Y XL (speciální výbava).

Modely RS automobilky Audi Sport GmbH se inspirují profesionálními závodními vozy nejen vzhledem. Po každém modelu RS se vyžaduje, aby splňoval neomezené požadavky jak pro každodenní silniční provoz, tak i pro nasazení na závodní tratě. Stejné požadavky se vztahují samozřejmě také na pneumatiky vozu. Pneumatiky tak musely obstát nejen v běžných testech, nýbrž také v deseti kolech při maximální rychlosti na legendární trati Nordschleife závodního okruhu Nürburgring. Pneumatiky Hankook tak umožňují novému Audi RS 4 Avant velmi sportovní dynamickou jízdu. Během vývoje se výrobce ve svém německém vývojovém centru zaměřoval nejen na dosažení vysoké míry přilnavosti k vozovce a precizní jízdní vlastnosti, nýbrž také na komfortní jízdu a dlouhou životnost. Automobilka Audi Sport akceptuje do originální výbavy svých vozů pouze takové pneumatiky, které suverénně zvládají nasazení jak v každodenním silničním provozu, tak i sportovní jízdu na závodní trati.

Vlajková loď vysoce výkonných pneumatik Hankook prokázala během kolaudačních testů své vlastnosti nejen po sportovní stránce, nýbrž také z hlediska životnosti, komfortu a bezpečnosti jízdy. Krátká brzdná dráha a mimořádné výkony na mokré vozovce jsou vlastnosti pneumatiky, které lze realizovat díky moderní směsi běhounu s příměsí styrenu, polymerů a siliky. Technologie dezénu o několikanásobném rádiusu a lehká kostra z umělého hedvábí zaručují optimální kontaktní plochu s vozovkou. Inovativní stupňovité provedení krajních bloků se třemi schody, převzaté od závodních pneumatik DTM, umožňuje zachování vysoké přilnavosti i při vyšším stupni opotřebení pneumatiky a zaručuje vysoké brzdné a záběrové vlastnosti po celou dobu životnosti pneumatiky.

Lepšího komfortu jízdy se dosahuje mimo jiné nižším stupněm hlučnosti uvnitř kabiny vozidla, a to díky technologii tiché jízdy Hankook „sound absorber®“. Technologii tiché jízdy již Hankook využívá u pneumatik, které jsou aktuálně v originální výbavě modelů Audi SQ7 a RS 5 Coupé. Primárním cílem vývoje bylo snížení hlučnosti uvnitř kabiny, která je tak typická při jízdě na nízkoprofilových pneumatikách ve vyšších rychlostech. Záměrem bylo dosažení prožitku jak dynamicky výkonné jízdy, tak i příjemného a klidného komfortu. Pro dosažení těchto vlastností inženýři použili vlastní technologii Hankook pro tichou jízdu „sound absorber®“, doposud využívané v pneumatikách pro vozy SUV.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com