Administrativa hotová! Tým Tatra Buggyra Racing již vyhlíží zahájení! Rally,Dakar, 2019, Buggyra, constructors, | Constructors F1

etina English Rusky

Administrativa hotová! Tým Tatra Buggyra Racing již vyhlíží zahájení! Rally,Dakar, 2019, Buggyra, constructors, | Constructors F1 Constructors F1

Administrativa hotová! Tým Tatra Buggyra Racing již vyhlíží zahájení!

Buggyra media | 6.1.19 | Aktuálně

Rally Dakar 2019

Tým Tatra Buggyra Racing má za sebou zdlouhavou, leč nutnou administrativu. Všechna technika prošla bez komplikací a je připravena na zahajovací podium! 

„Přejímky jsou vždy zdlouhavý a úmorný proces. Spousta lidí, spousta potřebných razítek,poukázal manažer týmu Jan Kalivoda na psychickou náročnost tohoto dne. Dnes to bylo snad nekonečné, aleuž to máme za sebou. Všechna technika prošla bez jakýchkoliv problémů. Teď už nás čeká jen slavnostní zahajovací podium, které začíná v neděli po obědě a v pondělí na to jdeme. Všichni už se těšíme,dodal.

1

Obě Tatry Phoenix prošly technickými přejímkami v pořádku a jsou připravené ke startu. „Po příletujsme se na auta hned vrhli a museli opravit pár nedostatků, které vznikly během přepravy z Evropy.Nebylo to ale nic, co by nám mělo zkomplikovat život. Vše jsme zvládli, otestovali a dnes úspěšně prošli přejímkami. Můžeme startovat,pochvaloval si ředitel vývoje roudnické stáje Robin Dolejš.

2

„Tento den bývá vždy dlouhý. Je potřeba absolvovat tento administrativní proces, všude jsou mrakylidí. Je to víc ubíjející než během samotného závodu. Nic s tím ale nenaděláme, všechna razítka jsou potřebná a bez nich bychom neodstartovali. Nyní už to máme vše za sebou a vyhlížíme zahájení,“řekl Martin Kolomý.

3

Martin Šoltys si oddechl, že je tento den již za ním. Tak papírování máme konečně za sebou a teď už se můžeme soustředit pouze na závody. Těším se na zítřejší podium, vloni zde bylo opravduhodně lidí, kteří dokázali udělat výbornou atmosféru,“ říkal natěšeně pilot Tatry se startovním číslem 515.

page1image16272
 
 
4
 
 
 

FOTOGALERIE – DAKAR 2019 - https://flic.kr/s/aHsmysUYZk

VIDEO – DAKAR 2019 - SHAKEDOWN - https://youtu.be/euQ_J5aTdOk

 

Sledujte nás a nic vám neuteče!!

Photogallery Flickr: https://flic.kr/s/aHskKRv6Wa

Facebook: https://www.facebook.com/BUGGYRA/

YouTube kanál: https://www.youtube.com/user/BUGGYRAbrand

Twitter: https://twitter.com/buggyra_racing

Instagram: https://www.instagram.com/buggyra_racing/

 

 
 
 
 
page1image16440

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com