Autodrom spolu se seriálem Octavia Cup nechybějí ani letos na veletrhu v Essenu Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Autodrom spolu se seriálem Octavia Cup nechybějí ani letos na veletrhu v Essenu Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Autodrom spolu se seriálem Octavia Cup nechybějí ani letos na veletrhu v Essenu

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 29.11.16 | Aktuálně

octavia Cup 2016/2017

Společnost AUTODROM MOST představuje v těchto dnech své služby a produkty návštěvníkům jedné z nejprestižnějších evropských motoristických přehlídek Essen Motor Show. Stejně jako v loňském roce autodrom spolupracuje při prezentaci ve společném stánku na věhlasném německém veletrhu s okruhovým seriálem Octavia Cup, který má letos za sebou obnovenou premiéru a nyní se intenzivně připravuje na další ročník.

„Už jsme zahájili testování, abychom motory i jízdní vlastnosti cupových Octavií třetí generace vyladili na optimální výkon pro sezonu 2017. Využíváme k testování právě okruh mosteckého autodromu. První závod nás čeká o víkendu 21. až 23. dubna 2017 na maďarském Hungaroringu,“ upřesnil zástupce promotéra Octavia Cupu Luděk Diviš.

Škodu Octavii Cup III mohou ale vidět v akci už nyní právě návštěvníci essenského veletrhu. Jeden z pavilonů pořadatelé upravili na malý okruh s umělým povrchem. Prohání se po něm mimo jiné také Octavie, které se fanouškům představí v příštím roce při sedmi závodních víkendech na šesti evropských okruzích. Souboje jezdců oblíbené série si návštěvníci mosteckého autodromu vychutnají hned dvakrát. Oficiální kalendář závodů pro rok 2017 autodrom zveřejní v nejbližších dnech.

Jedna z Octavií na přehlídce v Essenu je vyvedena v designu a barvách mosteckého autodromu. „Chceme tak všem motoristickým fanouškům připomenout, že také v příštím roce pokračujeme v Taxijízdě života. Jedinečnou šanci nechat se svézt v aktuální závodní verzi vozu Škoda Octavia Cup III profesionálním jezdcem, případně si tento ostrý vůz pronajmout a vyzkoušet si ho přímo za volantem na našem okruhu budou mít zájemci znovu na začátku dubna. Už nyní si ale mohou zakoupit Taxijízdu života v podobě voucheru v naší exkluzivní edici Vánoční ponožky,“ upozornila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Na essenském veletrhu nabízí návštěvníkům od 26. listopadu do 4. prosince na deseti hektarech plochy novinky a exponáty více než 500 vystavovatelů. Vedle automobilek (nechybí ani mladoboleslavská Škoda), závodních týmů, automobilových a motocyklových doplňků a příslušenství diváci zhlédnou v akci kromě cupových Octavií i driftovací speciály, monoposty Formule Student a řadu dalších zajímavostí. Nedílnou součástí přehlídky jsou vystoupení osobností motoristického sportu s následnou autogramiádou.

Galerie

Štítky

 


Vůz Škoda Octavaia Cupu

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Motor Pední svtlo Pední spojler Kapota Kamery Pední sklo a strae Baterie Elektrozvod Pední kolo Pedály Podvozek Kliky dveí Pásy Sedadlo Ochranný rám Zadní kídlo Zadní svtlo Nádr volant Tachometr Ty ízení Zrcátko Výfuk a výfukové potrubí Zadní náprava a pérování Zadní kolo a zadní brzda Brzdy Pední náprava a pérování

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com