Bezpečnost dětí je velmi důležitá Bezpečnost, děti, BeSAfe | Constructors F1

etina English Rusky

Bezpečnost dětí je velmi důležitá Bezpečnost, děti, BeSAfe | Constructors F1 Constructors F1

Bezpečnost dětí je velmi důležitá

Linda Maletínská/Privileg PR,s.r.o. | 7.3.19 | Bezpečnost i v F1

Bezpečnost dětí v automobilech

Panenská příroda severu a proslulá skandinávská bezpečnost se potkaly u třech dětských autosedaček norské značky BeSafe, které pro tuto sezonu oblékly elegantní odstín červené barvy BURGUNDY MÉLANGE evokující louky obsypané vřesem.

V letošní kolekci vínových potahů si lze zakoupit tři typy autosedaček – BeSafe iZi Go Modular i-Size (vajíčko pro děti do jednoho roku), BeSafe iZi Modular i-Size (pro děti od půl roku do cca 4 let s možností jízdy v protisměru) a BeSafe iZi Flex FIX i-Size (pro děti od 4 do 12 let). Více informací na www.babypoint.cz.

1 

Severská divoká flóra na jaře ožívá a louky obsypané vřesem dostávají nádhernou, sytou vínovou barvu, která inspirovala i tvůrce nového odstínu potahů autosedaček BeSafe – Burgundy Mélange. Název barvy má na svědomí francouzská oblast Burgundy, která kdysi dala jméno nejprve vínu, a poté, v roce 1881, se podle oxfordského slovníku přívlastek burgundský poprvé objevil i jako pojmenování odstínu červené barvy (paradoxně se v Burgundsku vyrábí více vína bílého). Jedna ze čtyř oficiálních vínových barev tak už více než století výstižně popisuje tmavší odstín červené, pro někoho možná až fialové.

Pro tuto sezonu vínový odstín BURGUNDY MÉLANGE „nosí“ i tři dětské autosedačky norské značky BeSafe, ve kterých se tak snoubí barva divoké severské přírody se skandinávským bezpečím.

2

 

To představuje zejména instalace sedačky proti směru jízdy, což je podle nejnovějších studií a testů aktuálně nejbezpečnější způsob přepravy dětí autem. Tuto maximální ochranu nabízí nejen autosedačka „vajíčko“ BeSafe iZi Go Modular i-Size pro děti do jednoho roku, která se podle evropské normy i-Size povinně poutá proti směru jízdy, ale i BeSafe iZi Modular i-Size pro děti od půl roku do cca 4 let. I tu průkopník bezpečnosti, norská značka BeSafe, vyrábí pro instalaci proti směru jízdy, ač to norma nevyžaduje (povinné je to jen pro děti do 15 měsíců), ale pro děti je to prostě pětkrát bezpečnější způsob cestování. Kromě módních parametrů všechny tři autosedačky splňují i nejnovější bezpečnostní evropskou normu ECE R129 (i-Size).

3 

Tři autosedačky BeSafe v odstínu burgundy mélange

BeSafe iZi Go Modular i-Size pro miminka od narození do cca jednoho roku (nebo 75 cm) se snadno instaluje pomocí 3 bodového pásu automobilu, případně lze k sedačce objednat iZi Modular i-Size bázi. Orientační cena je 6.090 Kč.

Pro větší děti od zhruba půl roku až do čtyř let (nebo do 104 cm) je v burgundy odstínu k dostání autosedačka BeSafe iZi Modular i-Size, která se připevňuje pomocí ISOfixu a umožní dětem až do čtyř let nejbezpečnější cestování – proti směru jízdy. Na delších cestách ocení děti mnoho možností polohování, včetně příjemné pozice pro spánek a velký prostor pro nožičky. Orientační cena je 10.500 Kč.

Starším dětem ve věku od čtyř do dvanácti let (nebo do výšky 150 cm) je určena autosedačka BeSafe iZi Flex FIX i-Size, která poskytuje dětem vysoké bezpečí díky přídavné boční ochraně a speciální výplni v opěrce hlavy a zároveň komfort i na delší cestování (ten zajistí extra výplně v sedačce a přídavné polstrování na pás). Orientační prodejní cena je 8.390 Kč.

Pro více informací navštivte www.autosedacky-besafe.cz, www.babypoint.cz nebo FB.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com