Buggyra uzavřela strategické partnerství se společností GLEEC Buggyra, Racing, Formule, GLEEC, Estonsko | Constructors F1

etina English Rusky

Buggyra uzavřela strategické partnerství se společností GLEEC Buggyra, Racing, Formule, GLEEC, Estonsko | Constructors F1 Constructors F1

Buggyra uzavřela strategické partnerství se společností GLEEC

Buggyra Press | 17.3.22 | Technika

Buggyra a GLEEC - partnerství

Estonská společnost se sídlem v Tallinu disponuje vlastním produktem Gleec Coin a na trh s kryptoměnami vstoupila v roce 2019. Během krátké doby si vydobyla postavení jednoho z nejslibnějších blockchainových projektů.

1

Výběr GLEEC nebyl rozhodně náhodný, neboť Estonsko patří dlouhodobě mezi světové velmoci v oblasti digitalizace. Technologii blockchainu, na které jsou kryptoměny založeny využívá silně digitalizované Estonsko ve svých státních registrech. Od roku 2017 pracuje země na vlastní kryptoměně Estcoin, která nemá nahradit euro, ale nabídnout novou platformu pro rozvoj digitální ekonomiky.

2

Management Buggyry zdůvodňuje nově uzavřené partnerství velkou šancí GLEEC zařadit se mezi nejpokročilejší blockchainy na světě, tallinská společnost přitom přísně dodržuje filozofii spočívající v zanedbatelné spotřebě energie a minimální uhlíkové stopě. Buggyra pak uvede výhradně na blockchainu GLEEC digitální sběratelské NFT. Partnerství bude prezentováno ve všech soutěžích. Martin Koloc z pozice týmového šéfa hovoří o partnerství pro budoucnost. „Buggyru spojuje s GLEEC touha po neustálém posunu a vývoji. Oba brandy mají také shodnou filozofii ochrany životního prostředí s cílem v podobě uhlíkové neutrality. Kromě toho nám GLEEC prostřednictvím NFT pomůže v komunikaci se stále se rozšiřující fanouškovou základnou. Jsme rádi, že jsme našli partnera se shodnou filozofií a věříme v dlouhodobou úspěšnou spolupráci.

GLEEC a Buggyra

O Buggyra ZM Racing
Mezinárodní značka s více než 50letou tradicí, která patří mezi přední světové vývojáře závodních technologií s vlastními vývojovými centry po celém světě. První úspěchy přišly závodech tahačů, kde se tým doposud může pochlubit 11 tituly mistra Evropy, 3 tituly v čínském a francouzském šampionátu a jedním titulem v indickém šampionátu. V roce 2014 tým vstoupil do cross-country rallye se speciály Tatra, poté následoval vstup do kategorie lehkých prototypů, kde tým v roce 2021 vyhrál Rallye Dakar s prototypem Can-Am. Tým si také již připsal šest světových rychlostních rekordů. V současnosti se Buggyra ZM Racing účastní kromě závodů tahačů a cross country rallye i sérií GT. Letos Buggyra ZM Racing rozšíří svůj celosvětový závodní program o dva vozy v s sérii NASCAR Whelen Euro Series.

Facebook: https://www.facebook.com/BUGGYRA/
Instagram: https://www.instagram.com/buggyra_racing/
Flickr: https://www.flickr.com/photos/buggyramedia/
Youtube: https://www.youtube.com/user/BUGGYRAbrand
Twitter: https://twitter.com/buggyra_racing
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/buggyra-racing
Tiktok: https://www.tiktok.com/@buggyra

O společnosti Gleec
Gleec je komplexní ekosystém zaměřený na blockchainovou technologii, kryptoměny a finance s řadou integrovaných produktů a služeb. Začali jsme v roce 2014 s myšlenkou, že technologie jsou pro každého a kdekoli. Nyní nabízíme důvěryhodnou a snadno použitelnou platformu s kryptografickými debetními kartami Visa, burzou, vlastní mincí a dalšími službami.

Telegram:https://t.me/officialgleecoin
Twitter: https://twitter.com/GleecOfficial
Tiktok: https://www.tiktok.com/@gle.ec?lang=en
Instagram: https://www.instagram.com/gleecofficial/?hl=pt
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/gleec/about

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com