Chcete fotografovat jako Jiří Křenek- možná Vás poučí nové FotoVideo, zítra vychází FotoVideo, formule1, | Constructors F1

etina English Rusky

Chcete fotografovat jako Jiří Křenek- možná Vás poučí nové FotoVideo, zítra vychází FotoVideo, formule1, | Constructors F1 Constructors F1

Chcete fotografovat jako Jiří Křenek- možná Vás poučí nové FotoVideo, zítra vychází

Lenka Zlatohlávková/FotoVideo | 27.7.16 | Aktuality

FotoVideo 2016

Půvaby žen i velehor v srpnovém FotoVideo

 

I ve druhém prázdninovém měsíci pokračujeme příjemnou, fotograficky-žánrovou rozmanitostí. FotoVideo je velkým časopisem pro všechny fotografy a má jim co nabídnout!

 

Hned v úvodu najdete milou zprávu pro všechny účastníky soutěže Fotograf roku následovanou překrásnými záběry exkluzivní reportáže Petra Jana Juračky z nejobtížnějších svahů K2. V dalších velkých rozhovorech a portfoliích se potkáte se známými fotografy a jejich nejnovější tvorbou. Je toho tentokrát hodně v obraze i k počtení tak, abyste měli u vody či na dovolené ještě více inspirace než obvykle.

Soutěže, fotografické praxe či testy a technika ale nechybí.

Vyberte si tedy obsahu srpnového vydání časopisu FotoVideo a kupte si ho určitě. Věříme, že vám s námi bude i tentokrát moc dobře:

 

INSPIRACE: PETR JAN JURAČKA FOTIL S DRONEM NA K2

Splněný celoživotní sen velkého vědce, fotografa a sportovce

 

ROZHOVOR: KATARÍNA GRAJCARIKOVÁ

Zaujať je to najťažšie, čo vo fotografii je…

 

PORTFOLIO: LUKÁŠ TREFILÍK, OSUDOVÁ ZÁLEŽITOST

Kdyby tušil, že to bude právě foťák?

 

FOTOPORADNA: SURREALISTICKÝ PORTRÉT?

Kombinujeme čelní pohled a profil

 

TECHNIKA: NOVINKA! LOWEPRO HIGHLINE AW

Dokonalá zavazadla nejen pro fotografy

 

SOUTĚŽ: FOTOGRAF ROKU 2016

Nejlepší z „Moje MAGIC HOUR v krajině“

 

a další a další články.

 

Prodáváme se po celé České a Slovenské republice. A pokud FotoVideo nebudete moci najít, napište nám. Doporučíme vám nejbližší prodejnu, kde ho zaručeně koupíte.

Mnohé z vás zaujala jedinečná nabídka našeho předplatného. Jsme rádi, že můžete získat náš časopis na celý rok a ještě navíc s batohem, poukazem na workshop či slevu na fotoknihu za bezkonkurenční cenu. Pokud jste spokojení s novou nabídkou, kterou vám v tomto srpnovém vydání opět nabízíme, objednejte si hned předplatné časopisu FotoVideo v papírové či elektronické podobě a budete ho mít i v jeho dalších vydáních stále u sebe. Je už fakt čas si nás předplatit! Koupí našeho předplatného ušetříte téměř 50% vašich výdajů oproti měsíčním nákupům v běžné prodejně. A ještě si můžete příslušný dárek vybrat! A nezapomeňte, že v každém vydání najdete více než 20 nejlepších snímků z aktuálně vyhodnoceného tématu soutěže Fotograf roku 2016 a další desítky čtenářských snímků z našich bohatě dotovaných, fotografických soutěží!

 

S námi vyhrajete!

 

Klikněte hned na:

www.ifotovideo.cz

a

www.fotografroku.cz

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com