Dar autodromu společnost onkologických pacientů využila k ozdravnému pobytu Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1

etina English Rusky

Dar autodromu společnost onkologických pacientů využila k ozdravnému pobytu Autodrom Most, okruhy , závody | Constructors F1 Constructors F1

Dar autodromu společnost onkologických pacientů využila k ozdravnému pobytu

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 20.12.18 | Aktuality

Autodrom Most 2018

Dar autodromu společnost onkologických pacientů využila k ozdravnému pobytu

K financování ozdravného pobytu v Poděbradech a na vstupné při výletech do Štěpánova u Skutče využila nezisková organizace AMA – SOP, z. s. (společnost onkologických pacientů, jejich rodinných příslušníků a přátel) dar, který jí věnovala společnost AUTODROM MOST. „Velice si projevené přízně a podpory vážíme, dar posloužil výhradně ku prospěchu našich klientů,“ uvedla vedoucí pracovnice společnosti AMA Eva Vrkoslavová.

Organizace poskytuje poradenství onkologickým a postonkologickým pacientům a jejich rodinám, sdružuje na 130 členů a přátel. Jako nezisková organizace se od roku 1992 stará ve spolupráci s odborníky a rodinnými příslušníky a dalšími přáteli organizace o rekonvalescenci onkologických klientů především z Mostu, Litvínova, Teplic, Bíliny, Ústí nad Labem, Žatce a okolních obcí. Odborná činnost společnosti je provázaná s činností organizací na národní úrovni (Liga proti rakovině Praha, Aliance žen s rakovinou prsu Praha, ONKO UNIE Praha, NRZP Praha, KR ZP Ústí nad Labem aj.).

Vedle poskytování bezplatného základního a odborného poradenství AMA SOP organizuje i osvětové přednášky pro své členy, střední školy i další zájemce, ozdravné pobyty pro klienty, zajištuje rehabilitační a přístrojovou podporu pro rekonvalescenci klientů po onkologickém onemocnění a vzdělávání pracovníků společnosti.

Mostecký autodrom pomáhá potřebným dlouhodobě.

Letos podpořil také Purpurový ples, uspořádaný v předvečer Světového dne předčasně narozených dětí, který každoročně připadá na 17. listopad. Benefiční akci zorganizovala nezisková společnost Nedoklubko ve spolupráci s městem Most jako hold práci neonatologických zdravotních sester a lékařů dětského oddělení mostecké nemocnice.

Autodrom se věnuje i chlapcům a děvčatům z dětských domovů. Organizuje pro ně například exkurze se zábavním programem, soutěže o ceny ve svém areálu, zve je na doprovodné programy závodních víkendů.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com