Druhý výjezd FULLINRACE ACADEMY na Slovakia Ring se nese v duchu očekávání Fullin,Academy,motorsport | Constructors F1

etina English Rusky

Druhý výjezd FULLINRACE ACADEMY na Slovakia Ring se nese v duchu očekávání Fullin,Academy,motorsport | Constructors F1 Constructors F1

Druhý výjezd FULLINRACE ACADEMY na Slovakia Ring se nese v duchu očekávání

Zdeněk Míka | 20.9.21 | Aktuálně

FULLINRACE ACADEMY 2021

Předposlední víkend letošní sezóny TCR Eastern Europe hostí Slovakia Ring, tedy okruh, kde se letos už jednou jelo.

Na začátku května se nedaleko Bratislavy dostal Carol Wittke na stupně vítězů a na bednu bude chtít mířit i tentokrát. Podobné ambice má i Petr Čížek, kterému by se na Slovensku alespoň podařilo zapomenout na smůlu, která ho letos provází.

Tým na šestikilometrovou trať odcestoval už začátkem týdne, tak aby se na pátý víkend roku náležitě připravil. "Snažíme se ladit nastavení do posledního detailu a intenzivně testujeme," hlásil ve středu šéf týmu Petr Fulín. Podle něj je letošní sezóna stále otevřená a stát se může cokoliv: "Pro diváky je to skvělá podívaná, ať už v boji o titul mezi Tomášem Pekařem a Michalem Makešem, nebo bitva o třetí místo mezi řadou kluků. Mezi nimi je i Carol a my víme, že na to má. Proto je úkolem celého týmu dát jemu i Petrovi takové auto a taková data, aby bylo možné bojovat o co nejlepší umístění."

Víkend v Grobniku ukázal, že obě týmové CUPRY TCR mohou bojovat o první řadu na roštu i o vítězství, proti však stála smůla. "Pokud jde o Petra, ten se v letošním roce dostal do hromady smůly, a tak věřím, že ukáže, na co má, a povede se mu vyjet dobré umístění. Nechci nic zakřiknout, ale vypadá to, že auta budou fungovat tak jako v Chorvatsku, takže doufám, že tentokrát odjedeme bezproblémový víkend," dodává Fulda před startem víkendu.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com