Dva lovci diamantu aneb budeme znát již tuto neděli mistra světa formule 1 pro rok 2021. F1, monopost, Red Bull Racing, Mercedes F1, formule 1, mistr světa, Lewis Hamilton, Max Verstappen, , grand prix | Constructors F1

etina English Rusky

Dva lovci diamantu aneb budeme znát již tuto neděli mistra světa formule 1 pro rok 2021. F1, monopost, Red Bull Racing, Mercedes F1, formule 1, mistr světa, Lewis Hamilton, Max Verstappen, , grand prix | Constructors F1 Constructors F1

Dva lovci diamantu aneb budeme znát již tuto neděli mistra světa formule 1 pro rok 2021.

Miroslav Sanytrák/ foto: www.activepictures.cz | 2.12.21 | Komentáře - M.Sanytrák 2021

Formule 1 a titul mistra světa pro rok 2021 aneb vyhraje ten nejlepší tým a nejlepší pilot.

Jak to všechno dopadne v Saúdské Arábii a rozhodne se zde již o mistru světa ve formuli 1 pro rok 2021???Bude vše probíhat v rámci fair-play.

Dovolím si poznamenat, že znám oba aktéry tohohle klání – Maxe Verstappena a Lewise Hamiltona.

Max Verstappen – chce první titul mistra světa, má na to!
Lewis Hamilton – 7mi násobný mistra světa a chce vše překonat, chce 8.titul mistra světa, má na to!

Red Bull Racing F1 tým – technicky vzato monopost to může dokázat
Mercedes AMG Petronas F1 tým – je technicky silnější, vše tomu napovídá

Dovolím si projevit své emoce i když na TO nejsem zvyklý a do mé práce personálního kouče/mentora mé vlastní emoce skutečně nepatří ač vnímám vždy emoce osob kolem sebe. I já jsem však obyčejný člověk a prožívám jako každý stavy radosti, smutku atd.Díky anketě Skokan roku F1 se snažím být nezávislý novinář. O mé sportovní srdce se však dělí Red Bull a Mercedes nastejno.

2

Proč tomu tak je??

První kdo mne pozval do týmu F1 byl tým Red Bull Recing F1. Byl jsem tam nejdříve sám a potom i s manželkou a setkal se s Maxem.  Poprvé to byli velké emoce, setkání s Christianem Hornerem, budu si  to pamatovat do smrti.

Tým Mercedes mi také přirostl k srdci a byl jsem v týmu vlastně také několikrát. Setkal jsem se Lewisem, který mi věnoval pár minut svého času a přímo mne zaskočil, že jsem sám v tu chvíli nevěděl kolikátým byl Skokanem roku F1! Při předávání Skokana roku F1 v roce 2019  jsem se v přestávce kolem 16.30 dostal na tiskovku Lewise Hamiltona a zažil emoce jejichž strůjcem byl Bradley Lord, tohle ti příteli nezapomenu do smrti.

Velikost emocí je neměřitelná, já hovořím o stejných emocích, emocích obrovské radosti, které mne u obou týmu zasáhly stejně!!!! Ještě jsou jedny stejné emoce, když jsem poprvé byl zveřejněn v knize WHO WHORKS in formula one…

Vyhraje jenom jeden, ten nejlepší. Tentokrát se neodvážím spekulovat a dělat nějaké propočty. Mám ty kluky oba dva nesmírně rád, vážím si mistrovství Lewis Hamiltona a věřím ve vysoké cíle Maxe Verstappena.

Přiznám se, rád bych s nimi oslavil vítězství. Vyhraje ten nejlepší. A ti ostatní by jim neměli během grand prix dělat jakékoliv nepříjemné situace!!!

1 

Každopádně jsou zde pouze dvě otázky, já věřím ve fair-play.

  • Bude vše probíhat v rámci fair – play, cistě a v rámci slušnosti a přitom dravosti, nikdo z týmových kolegů nezasáhne a nevyoutuje abonenta na titul mistra světa?
  • Zasáhne technická závada, pneumatiky, safety car, počasí či něco nepředvídatelného?

Vyhraje ten nejlepší tým a nejlepší pilot, jeho strategické plány, skvělá technika bez závad a pilot s nervy lupiče diamantů. Tím diamantem bude výhra titulu mistra světa. Když se tak nestane tento víkend, tak se tak stane určitě v posledním závodě.

Přeji oběma týmům i pilotům hodně zdaru. Věřím v závodnickou čest!

A ještě mi dovolte jednu poznámku, nedávno zemřel Sir Frank Williams, čestný člověk , který tohle vše bude sledovat ze závodnického nebe! 
Lewisi a Maxi máte tu čest jet poslední dva závody tentokrát i pro něho! 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com