Dvou podnikem v Portugalsku bude zakončen letošní seriál mistrovství světa GP Enduro 2023. Enduro, Portugalsko, prolog, | Constructors F1

etina English Rusky

Dvou podnikem v Portugalsku bude zakončen letošní seriál mistrovství světa GP Enduro 2023. Enduro, Portugalsko, prolog, | Constructors F1 Constructors F1

Dvou podnikem v Portugalsku bude zakončen letošní seriál mistrovství světa GP Enduro 2023.

KBS press | 25.9.23 | Aktuálně

GP Enduro 2023

Předposlední část GP Enduro 2023 odstartuje v pátek 29.9.23 večerním prologem a pokračovat bude o víkendu 30.9. - 1.10. 2023 a to na severu Portugalska ve městě Valpaços.

Již je k dispozici „Předběžná startovní listina“, ve které nechybí žádný z předních jezdců průběžného hodnocení jednotlivých tříd a na startu nebudou chybět opět ani všichni tři reprezentanti KBS TEAMu a Jiří Hádek. Ve třídě GP-E2 Kryštof Kouble figuruje po pěti odjetých GP na pěkném 8.místě průběžného hodnocení seriálu a stále žije naděje na obhajobu loňského 6.místa v této prestižní třídě.

1

Ve třídě GP-Junior2 Matěj Škuta, který je po odjetých GP prozatím na 7.místě v průběžném hodnocení třídy GP-Junior2, což je umístění na kterém v loňském ročníku Matěj skončil. I Matěj má ale velkou šanci své dosavadní maximum v konečném hodnocení vylepšit.

Ve třídě Open 4S Světového poháru Jakub Hroneš, který je v průběžném hodnocení této třídy na 3.místě.  Ve třídě Open 2S Světového poháru Jiří Hádek, vedoucí jezdec průběžného hodnocení této třídy. Pokud se nic zvláštního nepřihodí, Jirka třídu Open 2S vyhraje.Krom pátečního prologu ve městě Valpaços čeká v sobotu i neděli na jezdce 3,5 kola, jedno kolo 50km a v každém pak vždy tři měřené testy – Cross, Enduro a Extrem test.

2

Do dějiště předposledního podniku GP Enduro v Portugalsku odjíždí KBS TEAM v pondělí 25.9. 2023.

K poslednímu podniku letošní sezony, který se jede 6.-8.10.2023, se pak přesouváme na jih Portugalska do města Santiago do Cacém.

Další info-foto-video a rozhovory budou zveřejňovány na: https://www.facebook.com/ladislav.krupicka.969

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com