FILIP SALAČ PO TECHNICKÝCH PROBLÉMECH ZATÍM BEZ POSTUPU Filip Salač, Moto 2, MotoGP, F1 | Constructors F1

etina English Rusky

FILIP SALAČ PO TECHNICKÝCH PROBLÉMECH ZATÍM BEZ POSTUPU Filip Salač, Moto 2, MotoGP, F1 | Constructors F1 Constructors F1

FILIP SALAČ PO TECHNICKÝCH PROBLÉMECH ZATÍM BEZ POSTUPU

Jan Koudelka | 13.10.23 | Aktuálně ze světa Moto2

Filip Salač - Moto 2- 2023

Pátek třináctého je pro mnohé smolným dnem, ale někteří ho mají naopak rádi. Filip Salač bude dnes patřit k těm prvním, protože úvodní den patnáctého podniku seriálu MotoGP v Indonésii mu příliš nevyšel. V prvním volném tréninku skončil na 12. pozici, ve druhém se začal propadat až na poslední místo a konec jízdy už sledoval jen z boxů. O postup mezi 14 nejrychlejších bude muset bojovat zítra.

Filip Salač

Vedro a vysoká vlhkost vzduchu jsou na okruhu Pertamina Mandalika Circuit typické. Filip Salač zahájil dnešní den dvanáctým časem v prvním tréninku, ale ztráta na nejrychlejšího jezdce byla tentokrát více než vteřinová. „Udělali jsme strategickou chybu po vyvěšení červené vlajky, špatně jsme se s týmem pochopili a neměl jsem prostor pro zajetí rychlého kola,“ komentoval úvodní část dnešního dne Filip Salač #12.

Ve druhém volném tréninku zajel pouze sedm plnohodnotných kol a bylo jasné, že svůj čas nedokáže vylepšit. Postupně se propadl až na konec startovního pole a do poslední části už nezasáhl. „Po vyjetí do druhého tréninku jsem hned věděl, že máme nějaký problém s motorkou, respektive spojkou. Bohužel to nebyla banalita, která by se dala vyřešit rychlým zásahem mechaniků. Nebyl jsem schopný zrychlit, takže dneska to byl pro nás opravdu smolný den. Uvidíme, jak se nám bude dařit zítra. Doufám, že to doženeme, ale určitě nám budou chybět najeté kilometry,“ doplnil krátce český jezdec týmu QJ MOTOR GRESINI RACING.  

Moto2

Dnešní volné tréninky kategorie Moto2 ovládlo v kombinovaném měření trio Acosta, Canet a Lowes, sedmnáct jezdců se natěsnalo do jedné vteřiny.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com