Hankook Carboniacup 2023 představuje svůj kalendář Carbonia Cup, 2023, kalendář, | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook Carboniacup 2023 představuje svůj kalendář Carbonia Cup, 2023, kalendář, | Constructors F1 Constructors F1

Hankook Carboniacup 2023 představuje svůj kalendář

V.Rožánek/ Carbopnia Cup/ M.Sanytrák | 8.3.23 | Kalendáře CC

Carbonia Cup 2023 -kalendář

Zimní spánek závodních automobilů pomalu dokončuje poslední fázi přípravy na novou sezónu.

Na již 13. sezónu už se chystá i seriál okruhových závodů Carboniacup, který ovšem pro svoje příznivce připravil přes zimu novinku, a tím je získání nového hlavního partnera, kterým se stal výrobce pneumatik HANKOOK. Ten se tak stává pro rok 2023 nedílnou součástí názvu celého seriálu, který tak bude znít HANKOOK CARBONIA CUP 2023.

1

V rámci Hankook Carboniacupu se pak pojede taktéž vložený značkový pohár Hankook Trophy pro jezdce jedoucí na těchto pneumatikách.

Další výraznou novinkou v kalendáři, která potěší hlavně příznivce z moravské metropole Brna, pojede se letos na Automotodromu v Brně, kam Hankook Carboniacup díky pomoci teamu Šenkýř Motorsport, za což jim patří velké poděkování, zavítá již 22.6. Těšíme se na kvalitní pole závodních aut a pěkné souboje na dráze, kde se naše závody objeví po velké pauze. Okruh Lausitzring tedy pro letošní rok vynecháme.

V kalendáři opět nechybí domácí Autodrom v Mostě, kde sezóna Hankook Carboniacupu začíná již 2. dubna, pak v létě 12.7. a sezónu ukončí opět autodrom Most při Grandfinále 15.10. Naše závodní série se dvakrát letos objeví na oblíbené rychlé závodní trati u Orechovej Potoni na Slovakiaringu a v září zavítá do Maďarska na Pannoniaring.

Formát garantů jednotlivých závodních dnů zůstává i letos zachován a jako první garant závodního dne se při prvním závodu v Mostě představí firma Panattoni Czech, tedy developerská firma působící v Česku již několik let, která pro Vás staví velké projekty a stavěla například Amazon.Hankook Carboniacup startuje tedy 2.4. jako Panattoni Racing Day.Budeme se na Vás těšit nejen na závodní dráze. Již brzy pro Vás uvolníme registrace do prvního klání v Mostě.

2

Kalendář Hankook Carboniacupu 2023:

2.4.     Autodrom Most

9.5.     Slovakia Ring (SK)

22.6.   Automotodrom Brno

12.7.   Autodrom Most

9.8.     Slovakia Ring (SK)

18.9.   Pannonia Ring (HU)

15.10. Autodrom Most Grandfinále

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com