Hankook Tire je uveden na indexu DJSI World již třetím rokem za sebou Hankook, F1,ČR,2018 | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook Tire je uveden na indexu DJSI World již třetím rokem za sebou Hankook, F1,ČR,2018 | Constructors F1 Constructors F1

Hankook Tire je uveden na indexu DJSI World již třetím rokem za sebou

Felix Kinzer/ Direktor Public Relations Hankook | 9.11.18 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2018

Hankook Tire se řadí mezi globální výrobce pneumatik, pěstující v největší možné míře udržitelnost.

Znovu prokázal svůj mimořádný přínos k ochraně životního prostředí. Společnost je uvedena již třetím rokem po sobě na indexu Dow Jones Sustainability World Indices (DJSI World). Dosažený úspěch zdůrazňuje závazek výrobce Hankook Tire vůči environmentálním zásadám a systémům pro environmentální management, dodavatelským řetězcům, společenské odpovědnosti korporace a angažovanosti ve společenském dění.

Neu-Isenburg, Německo, 09. listopad 2018
Výrobce pneumatik Hankook oznámil své zařazení na Dow Jones index světové udržitelnosti (DJSI World) již třetí rok po sobě. Tím potvrzuje svůj status jako jeden z mála výrobců s udržitelnou výrobou na světě.

Z celkem 2 521 výrobců komponent do automobilového průmyslu, kteří byli navrženi na zařazení na index DJSI se Hankook Tire umístil v žebříčku jako nejvíce mimořádná společnost již třetím rokem po sobě. Hankook Tire získal velmi dobré hodnocení v oblastech zásady pro ochranu životního prostředí a systémy managementu, management dodavatelských řetězců, společenská odpovědnost korporace a dobročinnost. Ohledně kodexu jednání Hankook Tire prokázal velké výhody. Celkem vzato Hankook Tire exceloval ve všech třech oblastech: Ekonomie, životní prostředí a sociální management.

Proaktivní a nepřetržitě probíhající aktivity v oblasti korporátní společenské odpovědnosti měly lví podíl na tomto vynikajícím výsledku. Hankook Tire si nastavil vysoké cíle, na jejichž realizaci spolupracoval s širokou škálou investorů, podílníků a účastníků z celého světa, aby mohl zanechat pozitivní sociální stopu.

V roce 2018 Hankook Tire vypracoval střednědobý a dlouhodobý plán výzkumných aktivit se zaměřením na udržitelnost – obnovitelnost, recyklaci, znovu použitelnost a redukci, aby mohl zaručit, že používání jeho produktů vede k zlepšování životního prostředí. Významný mezní cíl tohoto plánu představuje do roku 2045 realizace vývoje pneumatik, které se mají vyrábět pouze z udržitelných surovin. Kromě toho Hankook Tire pracoval od konce loňského roku 2017 na zlepšování udržitelnosti přírodní pryže napříč celým komerčním řetězcem, zahrnujícího farmáře, obchodníky a zpracovatele. K projektu byli přizváni renomovaní konzultanti na globální výrobu pneumatik: Neziskové organizace, dodavatelé přírodní pryže, výrobci, klíčoví zákazníci spolupracovali na vypracování zásad pro Udržitelnost přírodní pryže (NSR - Natural Rubber Sustainability). Korporace také usiluje o vytváření bezpečnějšího a zdravějšího pracovního prostředí například zavedením přípravných filtračních procesů, týkajících se chemikálií, na které se vztahují mezinárodní regulace.

„Evidence na indexu DJSI World již třetím rokem za sebou pro nás znamená velkou čest, kromě toho tato skutečnost dokládá, že Hankook Tire se v rámci svého úsilí ohledně udržitelnosti ubírá správnou cestou,“ prohlásil Hyun Bum Cho, president a CEO společnosti Hankook Tire, „Vnímáme velmi intenzivně, že zachování své pozice globálního nejlepšího dodavatele komponent do automobilového průmyslu si v dnešní době rapidních a nečekaných změn vyžaduje dosahovat mimořádných výsledků ve všech oblastech: V ekonomii, životním prostředí, a společenské korporátní odpovědnosti. Hankook Tire pokračuje ve své cestě za inovacemi a zvládáním jak vnitropodnikových, tak i externích výzev, aby se naše korporace dopracovala pozitivního růstu v každém koutě světa, kde působí.“

Index DJSI patří mezi nejvlivnější globální indexy, hodnotící korporátní odpovědnost a vynaložené investice. V rámci hodnocení se zohledňují jak finanční a environmentální, tak i sociální aspekty. Jedná se o práci společností S&P Dow Jones Indices a RobecoSAM. Index DJSI byl vytvořen pro hodnocení faktorů korporátní udržitelnosti vedoucích společností z každého průmyslového sektoru po důsledných analýzách.

V červenci letošního roku byla výrobci Hankook Tire slavnostně udělena cena za Společenskou odpovědnost korporace od globálního výrobce automobilů Groupe Renault. Tato skutečnost jen zdůrazňuje, že Hankook Tire propaguje celosvětově prvotřídní udržitelnost v nejširším měřítku mezi globálními výrobci pneumatik.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com