Hankook Tire přebírá Reifen-Müller Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1

etina English Rusky

Hankook Tire přebírá Reifen-Müller Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1 Constructors F1

Hankook Tire přebírá Reifen-Müller

Anna Pasternak/Hankook tire | 13.8.18 | Aktuálně

Hankook ČR 2018

Hankook Tire přebírá Reifen-Müller.

Výrobce prémiových pneumatik Hankook rozšiřuje svoji globální distribuční síť po úspěšné akvizici Reifen Müller, velkého a nezávislého specializovaného prodejce pneumatik v Německu. Od investice výrobce pneumatik očekává navýšení konkurenceschopnosti díky důsledně probíhajícímu rozšiřování své prodejní a distribuční sítě.

 

Seoul, Korea / Neu-Isenburg, Německo, 13. srpna 2018


Výrobce prémiových pneumatik Hankook dnes zveřejnil své rozhodnutí o převzetí 100% podílu ve společnosti Reifen-Müller, velkého nezávislého a distributora a specializovaného prodejce, působícího v Německu jak v sektoru velkoobchodu, tak i maloobchodu. Akvizice se týká jak distribuční společnosti Reifen-Müller KG, tak i protektorovací společnosti Reifen-Müller GmbH & Co. Runderneuerungswerk KG.

Reifen-Müller je jedním z vedoucích prodejců s pneumatikami v Německu od svého založení v roce 1966. Společnost aktuálně zaměstnává více než 700 spolupracovníků a v Německu provozuje 44 vlastních servisních center, prodávajících pneumatiky ze všech sektorů automobilové dopravy, počínaje osobními vozy, nákladními vozidly a autobusy, až po motocykly a zemědělské stroje. Dosavadní vlastníci a vedoucí pracovníci budou nadále působit ve vedení společnosti.

Díky akvizici společnosti Reifen-Müller si Hankook Tire zajistil vysoce inovativní model prodeje pneumatik v Německu, včetně významných podílů na trhu a tím dosažení přední pozice v konkurenčním žebříčku. Výrobce pneumatik tak investuje do svých prodejních kanálů napříč Evropou a posiluje tak svoji konkurenceschopnost v globálním měřítku.

Kromě toho Hankook Tire přebírá od Reifen-Müller 44 servisních center, které využije jako strategickou základnu pro další rozvoj své spolehlivé prodejní a distribuční sítě. Pomocí této prodejní sítě, prodávající kromě vlastních produktů také další globální značky, se Hankook Tire chystá k dalšímu rozvoji stávajících prodejních míst, silně orientovaných na potřeby zákazníků.

Hlavní strategií Hankook Tire v této souvislosti je realizace výstavby nových výrobních závodů, zřizování výzkumných a vývojářských center, jakož i inovativních prodejních sítí. Výrobce pneumatik tak výrazně posiluje svoji globální pozici na světových trzích, a sice na prvních místech žebříčku. Kromě toho Hankook důsledně usiluje o realizaci své strategie rozvoje a rozšiřování se svými partnery, poskytující synergie v největší možné míře k posilování globální konkurenceschopnosti.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com