HPS-Cell společnosti Hankook vítězstvím IDEA 2021 získal v roce 2021 všechny tři nejvyšší ocenění za design Hankook, design, 2021 , konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

HPS-Cell společnosti Hankook vítězstvím IDEA 2021 získal v roce 2021 všechny tři nejvyšší ocenění za design Hankook, design, 2021 , konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

HPS-Cell společnosti Hankook vítězstvím IDEA 2021 získal v roce 2021 všechny tři nejvyšší ocenění za design

Felix Kinzer/ Hankook | 21.10.21 | Aktuálně

Hankook Tire Europe - Design 2021

Výrobce pneumatik Hankook zvítězil v kategorii Automobilový průmysl a přeprava na udílení cen International Design Excellence Awards (IDEA) 2021. Platformový systém Hankook (HPS)-Cell letos také získal ocenění iF Design Award a Red Dot Design Award. HPS-Cell je modulární platforma, která byla představena v projektu společnosti Hankook Tire „Inovace v designu 2020“. Získáním těchto ocenění se Hankook stává vítězem všech tří světově renomovaných cen za design v jednom roce.

1

2

 

Neu-Isenburg, Německo, 21. října 2021
Výrobce prémiových pneumatik Hankook se dostal mezi finalisty v kategorii automobilového průmyslu a přepravy na prestižním předávání cen International Design Excellence Awards (IDEA) 2021 za svůj inovativní projekt „Hankook Platform System (HPS)-Cell“. HPS-Cell společnosti Hankook předtím na udílení cen Red Dot Design Award vyhrál v červenci ocenění Red Dot Design Award v kategorii Mobilita a doprava: koncept designu 2021 a v dubnu byl vyhlášen jako vítěz iF Design Award 2021 v kategorii profesionální koncept.

Oceněný projekt HPS-Cell je modulární platforma navržená prostřednictvím projektu Hankook´s Design Innovation, který je výzkumným projektem o chytrých městech a mobilitě budoucnosti. Tímto společným výzkumným projektem předkládá vizi budoucí mobility a řešení, která se snaží vypořádat se současnými výzvami.

Systém HPS-Cell byl představen v listopadu loňského roku jako výsledek projektu Design Innovation 2020. V rámci tématu „přetváření města“ projekt vizualizoval transformaci měst, která se zajímají o mobilitu, kterou pro budoucnost definoval spíše jako součást prostoru k životu než jen samostatné vozidlo. V budoucnosti se podle projektu bude zavádět rozšířená automatizační infrastruktura a špičkové nejnovější technologie jako jsou technologie šetrné k životnímu prostředí, autonomní řízení a umělá inteligence (AI).

HPS-Cell je modulární platforma, jejímž základem je pneumatika, stavební kámen mobility. Pneumatika HPS-Cell je pneumatikou bez vzduchu se strukturou jednotek článků. Využívá technologii senzorů, která nejenže identifikuje vzorky pneumatik a stav vozovky v reálném čase, ale také reaguje na rizika opotřebení a mění vzorky běhounu podle stavu vozovky pomocí variabilních kol a optimalizované infrastruktury. Používá se s „Hankook Innovative Performance (H.I.P.)“ představující přelomovou technologii společnosti.

Jsme opravdu velmi poctěni tím, že jsme získali cenu IDEA za návrh našeho HPS-Cell. Letos jsme získáním všech tří prestižních cen znovu prokázali naše prvotřídní kompetence v oblasti designu,“ říká Jimmy Kwon, viceprezident Brand Lab společnosti Hankook Tire. "Do budoucna plánujeme aktivně zkoumat inovativní návrhy pomocí neustálého investování do výzkumu a vývoje a společných projektů, které povedou mobilitu budoucnosti."

Udělování cen IDEA organizuje společnost Industrial Designers Society of America (IDSA) a patří mezi jedno ze tří nejprestižnějších mezinárodních předávání cen v oblasti designu spolu s Red Dot Design Award a iF Design Award. Nejlepší design se vybírá každý rok a hodnotí se zde různá kritéria včetně inovace designu, uživatelské zkušeností a přínosů pro společnost.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com