Hyundai se stává generálním partnerem Autodromu Most Hyundai,Mst, partner, autodrom, F1, | Constructors F1

etina English Rusky

Hyundai se stává generálním partnerem Autodromu Most Hyundai,Mst, partner, autodrom, F1, | Constructors F1 Constructors F1

Hyundai se stává generálním partnerem Autodromu Most

Radek Laube/Autodrom Most | 11.5.22 | Aktuality

Autodrom Most 2022

České zastoupení jihokorejské automobilky Hyundai se stává generálním partnerem předního českého závodního okruhu, Autodromu Most. Na tiskové konferenci pořádané ve středu 11. května to oznámili zástupci obou společností.

Značka Hyundai se stává partnerem mosteckého okruhu minimálně na následující tři roky. Most je mimo jiné jednou ze zastávek seriálu mistrovství světa WorldSBK, jehož je jihokorejská automobilka partnerem. Partnerský tým Hyundai Janík Motorsport je možné pravidelně vidět také v TCR Eastern Europe, které se letos v Mostě pojedou v rámci závodního víkendu 30 let Czech Truck Prix. A v neposlední řadě na mosteckém autodromu taktéž testuje a vyvíjí modely Hyundai výrobní závod Hyundai Motor Manufacturing Czech v Nošovicích.

Mosteckému okruhu od tohoto roku dominuje hlavní věž oděná do světle modré barvy, typické pro sportovní divizi N, s vyobrazením sportovních modelů značky Hyundai. Součástí uzavřeného partnerství je také přepracované přemostění na konci cílové rovinky, ústící do úvodní zatáčky okruhu, nově nesoucí jméno „Zatáčka Hyundai N“. Prezentaci značky Hyundai pak doplňuje celá řada dalších ploch vyvedených ve světle modré barvě s logy značky i její sportovní divize N.

Z nově uzavřeného partnerství navíc budou těžit i zákazníci značky Hyundai – každý, kdo si zakoupí kterýkoliv vysokovýkonný model divize N, totiž automaticky získá poukaz na půlhodinovou jízdu na mosteckém okruhu, kde si bezpečně vyzkouší sportovní schopnosti svého vozu. Noví zákazníci se mohou registrovat v rámci N Clubu na internetových stránkách www.hyundai.com/cz/n-club

„Autodrom Most a Hyundai spojuje nejen vášeň pro motorsport, ale i neustálá snaha o zdokonalování a rozvoj. Mostecký autodrom prošel za poslední roky velkou proměnou a jsme rádi, že zákazníci Hyundai budou moci své sportovní modely pořádně vyzkoušet právě u nás na okruhu. Rádi ale samozřejmě všechny uvítáme i na některém z našich špičkových sportovních podniků,“ říká Josef Zajíček, předseda představenstva Autodromu Most. 

Vozy značky Hyundai se rovněž stávají oficiálními vozy okruhu – mobilitu budou zajišťovat v moravskoslezských Nošovicích vyráběná SUV Hyundai TUCSON, mimo jiné i v hybridních nebo plug-in hybridních variantách. Na samotném okruhu se budou prohánět také vysokovýkonné vozy Hyundai i30 N a Hyundai KONA N.

Motorsport je dnes již nedílnou součástí naší DNA, a proto jsem rád, že jsme na českém trhu spojili síly se slavnou značkou, která má ve světě motoristického sportu skutečně bohatou tradici. Jsem přesvědčený o tom, že naše zákazníky na tomto krásném okruhu čeká spousta nezapomenutelných zážitků,“ uvedl generální ředitel Hyundai Motor Czech Martin Saitz.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com