Janík Motorsport tečstuje na Slovakiaringu Janík ,Motorsport, okruhy, TCR, 2021, Slovakiaring | Constructors F1

etina English Rusky

Janík Motorsport tečstuje na Slovakiaringu Janík ,Motorsport, okruhy, TCR, 2021, Slovakiaring | Constructors F1 Constructors F1

Janík Motorsport tečstuje na Slovakiaringu

Pavlína Janíková/ Janík Motorsport | 6.11.21 | Aktuálně

Janík Motorsport a testy-Slovakiaring 2021

Rozloučení se z letošní motoristickou sezonou není pro náš tým Janík Motorsport vůbec jednoduché.


1

I přesto, že tu závodní jsme již pro letošek definitivně pověsili na hřebík, tak v posezonních přípravách vytrvale pokračujeme.

2 

Ve dnech,  4.-5.11.2021 absolvoval náš tým na slovenském okruhu Slovakiaring náročné testování obou závodních vozů Hyundai i30N TCR, a to v netradičním jezdeckém složení - Václav Janík, Milan Haboň, Milan Bernát, Dan Skočdopole, Lukasz Stolarczyk a v neposlední řadě i Maťo Homola, který se věnoval především coachingu výše uvedených jezdců, kteří se za volantem TCRka představili zcela premiérově.

3 

Druhý testovací den pak dostalo navíc prostor také atraktivní KTM X-BOW R, do jehož sedačky usedl Petr Koukola. Počasí jezdcům opravdu přálo, plánovaný test všech vozů se vydařil na výbornou a získaná data po dvoudenním testování tým využije jako vždy na maximum.

 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com