Kdo zvládne řízení speciálu Octavia RS Cup, může si v Mostě zazávodit Benet, Škoda, Octavia, Cup, Autodrom , Most, 2019 | Constructors F1

etina English Rusky

Kdo zvládne řízení speciálu Octavia RS Cup, může si v Mostě zazávodit Benet, Škoda, Octavia, Cup, Autodrom , Most, 2019 | Constructors F1 Constructors F1

Kdo zvládne řízení speciálu Octavia RS Cup, může si v Mostě zazávodit

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 22.3.19 | Aktuálně

Benet Octavia Cup 2019

Jedinečnou příležitost zúčastnit se závodů v okruhovém speciálu Škoda Octavia RS Cup III mají nyní motorističtí fanoušci starší osmnácti let výhradně na dráze mosteckého autodromu.

1

Promotér seriálu OC Benet Cup (dříve Octavia Cup) zvolil totiž pro letošní sezonu jeho nový formát. Pojede se jako amatérský jednodenní závod, harmonogram zahrnuje patnáctiminutový trénink a následný závod v délce 25 minut. Je vypsán jako šestidílný pohár. Pořadí jezdců vzejde ze součtu tří nejrychlejších kol každého z nich.

2 Pohár bude mít premiéru v pondělí 8. dubna, pokračovat bude ve čtvrtek 9. května. „Další termíny promotér vypíše na základě počtu přihlášených zájemců,“ upřesnil obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

3 Jezdci si mohou identické škodovácké speciály pronajmout i při volných jízdách pro veřejnost, které se uskuteční vždy ve stejný den jako závod. „Auta si lze ale vyzkoušet už 28. března od 09:00 do 18:00 hodin při oficiálním testování před zahájením poháru rovněž na velkém závodním okruhu autodromu v Mostě. Stačí se přihlásit na e-mailové adrese krafek@autodrom-most.cz,“ doplnil Krafek.

4

5 Pronájem speciálu Škoda Octavia RS Cup III na závod vyjde na 35 000 korun bez DPH, cena zahrnuje kompletní přípravu vozu. U promotéra je možné pořídit i nové pneumatiky, které zůstanou uskladněny na autodromu do dalšího kola poháru.

6

7

Za poplatek si lze zapůjčit také přilbu či kombinézu. „Kdo si vůz pronajme, neplatí startovné. Startovné pro jezdce, kteří pojedou závod s vlastním vozem Škoda Octavia RS CUP III, činí 8 000 korun bez DPH,“ dodal Jakub Krafek.

Štítky

 


Vůz Škoda Octavaia Cupu

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Motor Pední svtlo Pední spojler Kapota Kamery Pední sklo a strae Baterie Elektrozvod Pední kolo Pedály Podvozek Kliky dveí Pásy Sedadlo Ochranný rám Zadní kídlo Zadní svtlo Nádr volant Tachometr Ty ízení Zrcátko Výfuk a výfukové potrubí Zadní náprava a pérování Zadní kolo a zadní brzda Brzdy Pední náprava a pérování

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com