Legendy jsou už příští týden - srdečně zveme! Legendy, 2022, Výstava, Praha, Holešovoce, Shell | Constructors F1

etina English Rusky

Legendy jsou už příští týden - srdečně zveme! Legendy, 2022, Výstava, Praha, Holešovoce, Shell | Constructors F1 Constructors F1

Legendy jsou už příští týden - srdečně zveme!

Legendy - Press | 22.5.22 | Aktuality

Pozvánka na svátek motorisimu do Prahy

LEGENDY přivážejí úžasné automobily a osobnosti!

1

“LEGENDY jsou prestižní automobilovou slavností s mnohaletou historií. Od počátku byly realizovány s maximální péčí a svým rozsahem nemají v České republice obdoby.

LEGENDY jsou svátkem pro fanoušky zajímavých vozidel. Návštěvníci mohou obdivovat vozy od historiků po současnost. Celkový počet představených vozidel čítá cca. 1000 kusů v hodnotě 1 miliardy korun. Slavnost není o cenovkách, ale o vášni, designu, přátelství a poselství. O tom jsou LEGENDY. Součástí velké přehlídky jsou rozhovory se zajímavými osobnostmi motoristického světa. Pozvání přijali: Ondřej Klymčiw, Martin Macík, stáj Buggyra, Dominik Střítecký, Richard Chlad, Radim Passer, Filip Turek, Vojta Štajf, Tomáš Ouředníček a mnoho dalších. Věřím, že slavnost přinese mnoho radosti a inspirace.” Lubor Kos - zakladatel slavnosti LEGENDY Náročná přípravná doba a současné ekonomicko-politické klima je náročné i pro slavnost LEGENDY.

2

Je třeba myslet pozitivně a tvořit velké věci.

Slavnost je o nadšení, vášni a radosti. “Každý má svou Legendu! Proto jsem slavnost kdysi nazval “LEGENDY”. Pro mladého návštěvníka je legendární automobil Bugatti Veyron, pro staršího návštěvníka jsou to vozy z dětství. Na Legendách si každý najde svou legendu. Pro rok 2022 jsem připravil velký dárek pro mladé návštěvníky a rodiny. Děti a mládež do 18 let v doprovodu dospělého mají vstup zdarma. Věřím, že tento dárek přispěje k popularizaci techniky, designu a vášně pro čtyři kola. Věřím, že tatínkové a dědečci budou skvělými průvodci a nadchnou své syny a dcery.

Vždyť automobily a motocykly nám dávají svobodu! Svobodu, kterou chceme a která nám umožňuje zažívat nádherné okamžiky svého života.” - říká Lubor Kos - ředitel slavnosti LEGENDY HIGH LIGHTS slavnosti LEGENDY SHELL Pavilon rychlosti představí unikátní supersporty. Z výčtu můžeme odtajnit PAGANI Huayra, LAMBORGHINI ESSENZA, McLAREN P1, MASERATI MC12 + dalších 20 strojů. V hale je několik tisíc koní uzavřených v motorech. Design, unikátnost a možnost tyto stroje si prohlédnout z jednoho metru je nezapomenutelným zážitkem. Pavilon Ferrari přináší přehlídku vozů Ferrari od historiků po současnost. Největšími hvězdami je Ferrari LaFerrari a Ferrari SP1. Unikátní stroje ze soukromé sbírky. Vášeň je obsažena v každém modelu Ferrari. Na slavnosti LEGENDY si značka připomíná 75 let své působnosti. Klubové a závodní louky přinášejí přes 600 exponátů, které se běžně nevidí. Návštěvníci se mohou těšit na krásné přehlídky vozů Lancia, LandRover, Alfa Romeo, FIAT a mnoha dalších klubů. Expozice amerických vozů bude velkoryse pojata od historických vozů po současné unikáty a velké stroje. Automobilky přivážení své novinky a slavnost má mnoho premiér!

ŠKODA Auto představuje novinku Enyaq Coupe spolu s celou výrobní řadou a velkou hostorickou přehlídkou. Také se vozy budete moci svést na testovacích jízdách. Ford AMB přiváží nový Focus a Ranger. Subaru představí novou elektrickou Soltteru. Hyundai přiváží několik premiér a hvězdou bude dodávka STARIA a několik novinek s označením N. Novinky take přiveze LandRover a Jaguar. Nově se představí automobilka MG, která vstupuje na český trh. KIA představí své aktuální modely a největší expozici bude mít tradičně Mercedes-Benz s mnoha novinkami, historickými vozy a velkou přehlídkou divize AMG. V sekci motocyklů se představují značky INDIAN, ZERO, Aprilia, Piagio, VESPA, Moto Guzzi, SEGWAY, TGB, Linhai, Access. Ročník 2022 bude plný nových a zajímavých vozů a motocyklů. Hlavním partnerem slavnosti jsou čerpací stanice SHELL, které přivezou monopost Formule 1 - Ferrari a další zajímavé aktivity. Nově budou probíhat testovací jízdy vozů ŠKODA a Hyundai.

Sledujte web slavnosti LEGENDY.cz, sociální sítě a budete průběžně informováni o novinkách z příprav.

Krásné dny přeje Lubor Kos a tým slavnosti LEGENDY www.LEGENDY.cz

Praktické informace: - vstupenky možné koupit na slavnosti 600Kč/400Kč - vstup spodní branou ze Stromovky - parkování v oblasti Holešovic - doporučujeme MHD -

Otevřeno bude: 
Sobota 9:00 - 20:00 | Neděle 9:00 - 17:00 -

Galerie

Zde si můžete sáhnout PDF

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com