Limitovaná edice autosedaček BeSafe Blue Legacy patří mezi dary moře Edice, sedačky, autosedačky, děti, bezpečnst, BeSafe,F1 | Constructors F1

etina English Rusky

Limitovaná edice autosedaček BeSafe Blue Legacy patří mezi dary moře Edice, sedačky, autosedačky, děti, bezpečnst, BeSafe,F1 | Constructors F1 Constructors F1

Limitovaná edice autosedaček BeSafe Blue Legacy patří mezi dary moře

Matylda Kepková/Privilegpr/Miroslav Sanytrák | 1.4.20 | Bezpečnost i v F1

BEZPEČNOST 2020

Modré potahy autosedaček BeSafe iZi Flex i-Size Blue Legacy jsou vyráběny z recyklovaných plastových lahví vylovených z oceánů.

Mořské plody či dary moře, to je obyklé označení pro pochutiny vylovené z vln a hlubin oceánů. Tento název však může být použit i v kontextu s novou autosedačkou BeSafe iZi Flex i-Size Blue Legacy. Modré potahy autosedaček limitované edice BeSafe Blue Legacy jsou totiž z polyesteru, který byl vyroben z recyklovaných plastových lahví vylovených z oceánů. Na jeden potah se spotřebuje cca 28 plastových lahví. Autosedačky norské značky BeSafe k nám dováží společnost Babypoint.

 

BeSafe Blue Legacy je limitovanou edicí, která chce upozornit na znečištění oceánů a ohromnou spotřebu plastů na celém světě. Nejde jen o modrou barvu potahu autosedačky, jde o celý souhrn věcí, které umožňují spotřebitelům uvědomit si svůj podíl na zachování přírody.

 

Příspěvek z prodeje autosedačky BeSafe iZi Flex i-Size Blue Legacy dostává organizace zabývající se čištěním oceánů

Modrý potah autosedaček limitované edice BeSafe Blue Legacy je z polyesteru, který byl vyroben z recyklovaných plastových lahví nalezených v oceánech. Je konkrétním výsledkem TOP GREEN partnerství, které norský výrobce autosedaček BeSafe uzavřel s nadací The Waste Free Ocean Foundation. Spolupráce probíhá s pečlivě vybraným a certifikovaným dodavatelem, který sbírá použité lahve, třídí je, čistí a drtí před tím, než jsou de- a re- polymerizovány, aby z nich po roztavení drtě bylo vyrobeno vlákno. Samozřejmostí je kontrola, že recyklovaný materiál v žádném případě neobsahuje škodlivé látky a byl podroben přísnému chemickému testování. Toto výsostně ekologické řešení nejenže přispívá ke snížení znečištění oceánů, ale dalším bonusem je finanční obnos z prodeje autosedačky BeSafe iZi Flex i-Size Blue Legacy. Příspěvek dostává nezisková organizace The Waste Free Ocean Foundation, která se zabývá čištěním oceánů od plastového odpadu a jeho zpracováním.

 

Modrá autosedačka BeSafe iZi Flex FIX i-Size poskytuje zvýšenou ochranu při bočním nárazu

1

Autosedačka BeSafe iZi Flex FIX i-Size s uchycením po směru jízdy je schválená dle nařízení i-Size fáze 2 a je nastavitelná pro výšky od 100 do 150 cm (tedy přibližně od 4 do 12 let).  Model iZi Flex FIX i-Size v sobě spojuje špičkové bezpečnostní prvky, maximální pohodlí a flexibilitu - instalace do vozidla je nejen jednoduchá, ale umožňuje vytvoření prostoru až pro tři vedle sebe sedící osoby. Maximální bezpečnost dětí v sedačce BeSafe iZi Flex FIX i-Size zajišťuje přídavná boční ochrana SIP+, která se nachází na vnější konstrukci sedačky a pohlcuje energii bočního nárazu. Ačkoli autosedačka vyhovuje požadavkům nařízení UN R129 i bez této boční ochrany, výsledky zkoušek i zkušenosti jednoznačně prokazují, že boční ochrana SIP+ ještě více zvyšuje bezpečnost dětí. Současně tato ochrana výrazně snižuje zatížení trupu dítěte v případě bočního nárazu. Proto by sedačka měla být vždy instalována tak, aby ochrana SIP+ byla u dveří vozidla. I potah, který je u limitované edice BeSafe Blue Legacy vyroben z recyklovaných plastových lahví, přispívá k absorbování otřesů. Výšku autosedačky lze snadno správně nastavit, a to i s dítětem usazeným v autosedačce. Díky tomu, že opěrka zad není závislá na sklonu sedačky, je možné autosedačku přizpůsobit sedadlům v různých automobilech.

 

Orientační prodejní cena 7.880,- Kč

Pro více informací navštivte www.autosedacky-besafe.cz, www.babypoint.cz, Facebook a Instagram

 

Společnost Babypoint s. r. o., přední český výrobce a dovozce dětského zboží, byla založena v roce 1995, kdy se věnovala především prodeji dětských kočárků. V současné době si firma pod stejnojmennou značkou nechává vyrábět kočárky, cestovní postýlky, kolébky, přebalovací podložky a další doplňkový sortiment pro děti. Veškeré produkty jsou testovány a certifikovány podle platných evropských norem. Kromě vlastní značky Babypoint se společnost podílí na vývoji moderních kočárků značky X‑lander, kterou exkluzivně dováží na český trh. Od roku 2009 představují nedílnou součást sortimentu autosedačky norské značky BeSafe, které patří z hlediska bezpečnosti na samý vrchol evropského žebříčku, jak potvrzují hodnocení prováděná např. německým autoklubem ADAC. V roce 2011 firma rozšířila nabídku o moderně řešené a vysoce odolné sportovní kočárky německé značky TFK (Trends For Kids). V roce 2014 byla do sortimentu zařazena luxusní německá značka Lässig s nabídkou stylových a praktických kabelek, tašek, batůžků, brašen a dalších doplňků různého designu pro děti a dospělé. Dále upozorněme na prémiové dětské fusaky norské značky Voksi, v ČR šité funkční hřejivé doplňky značky Little Angel® nebo nafukovací kruh pro kojence a batolata značky Baby Ring. V roce 2015 přibyly stylové autosedačky, kočárky, židličky, postýlky či lehátka JOIE z Velké Británie, od roku 2016 nabízíme sortiment holandské značky Nuna i ekologické plenky, podložky a ubrousky značky MonPeri. V  roce 2018 přibyla do nabídky také britská značka yoomi, která se specializuje na kompletní sortiment pro krmení miminek. Zatím poslední novinkou v portfoliu společnosti Babypoint je americká značka Graco s kompletní dětskou nabídkou od autosedaček, přes kočárky, židličky, postýlky až po lehátka. Produkty společnosti Babypoint s.r.o. jsou k dostání ve více než 150 smluvních prodejnách po celé ČR, firma se pravidelně účastní pořádaných veletrhů, například mezinárodního veletrhu potřeb pro děti PRODÍTĚ či českých veletrhů zaměřených na děti FOR KIDS a FOR BABIES. Na jaře 2014 obsadila první místo v regionální internetové anketě TOP FIRMA PŘÍBRAMSKO 2013 (v kategorii 11-50 zaměstnanců).

Více informací naleznete na: www.babypoint.eu.

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com