Mick Schumacher se podruhé narodil. Mick, Schumacher, Abu Dhabi, grand prix, monopst | Constructors F1

etina English Rusky

Mick Schumacher se podruhé narodil. Mick, Schumacher, Abu Dhabi, grand prix, monopst | Constructors F1 Constructors F1

Mick Schumacher se podruhé narodil.

Miroslav Sanytrák, foto: www.activepictures.cz | 6.4.22 | Komentáře - M.Sanytrák 2022

Bezpečnost nejen i v F1 2022 - Abu Dhabi 2022

Všichni svatí stáli nad Mickem Schumacherem při grand prix formule 1 v Abu Dhabi 2022

1

Ano je to tak a pan Arciděkan P.Jaroslav Ptáček, O.Cr. ( dej mu pán Bůh věčnou slávu) by řekl , že se TAM NAHOŘE dost nadřeli ( jednou mi to ještě za svého života přesně takhle řekl) Začalo to brzděníma skončilo těžkou havárií a obrovskou ránou do zdi-svodile na městském okruhu v ABU Dhabí, kde zdi jsou opravdu blízko. Jak moc blízko? Pilot přece musí jet tak,aby TO zvládl, takže ty komentáře, že je zde zeď blízko nejsou na místě, všude jsou zdi a svodidla vlastně blízko. 


10

2

3

První záběry z dálky byly opravdu napínavé pro všechny diváky a lituji maminku Micka co musela prožívat !!! Všichni se báli nejhoršího, nakonec se ukázalo, že až zázrakem Mick vyvázl bez zranění. Otřes musel být obrovský a a druhý den do závodu nenastoupil.
Monopost byl doslova na odpis. Manipulace s ním nakonec celý monopost rozštípala na několik dalších dílů.  Bezpečnostní opatření zapůsobila a kdyby nebylo "svatozáře", stalo by se nejhorší díky letícímu kolu přímo na hlavu pilota. 

Přiložené obrázky v galerii ukazují jak manipulaci s monopostem, která nebyla až tak profesionální, ačkoliv musíme zase z druhého pohledu uznat, že šlo o rychlé odstranění zbytku monopostu. 

 

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com