Nadpis vůbec nevím… Nutrend Racing, vrchy, | Constructors F1

etina English Rusky

Nadpis vůbec nevím… Nutrend Racing, vrchy, | Constructors F1 Constructors F1

Nadpis vůbec nevím…

Pavlína Janíková/JV Sport Racing team ,s.r.o. | 24.8.20 | Aktuálně

Vrchy 2020

 Tisková zpráva našeho týmu Nutrend Racing k poslednímu závodnímu víkendu v rámci českého mistrovství automobilů do vrchu, který se konal v Lanškrouně na trati Laudon, vznikala velmi obtížně.

2

Příčinou jsou události, které zcela zastínily veškerý program jinak vzorně připraveného závodu na oblíbené vrchařské trati. V průběhu sobotního programu totiž došlo k tragické události, při níž přišel o život Jiří Los, dlouholetý závodní kolega a skvělý přítel.

 Veškeré informace ke sportovní stránce tohoto víkendu považujeme za naprosto nepodstatné, protože v průběhu sobotních tréninků ztratila „vrchařská rodina“ jednoho ze svých členů…

 Jiří Los byl dlouhá léta předním jezdcem českého šampionátu a výborně reprezentoval českou vrchařskou školu v kategorii cestovních vozů i při závodech mistrovství Evropy, kde v uplynulých sezónách zastával post českého reprezentanta. Celý náš tým, Nutrend Racing tímto vyjadřuje upřímnou soustrast rodině Jiřího Losa i všem jeho blízkým.

Tým Nutrend Racing se rozhodl zúčastnit nedělních jízd v rámci piety a vzpomínky na nečekaný odchod svého kolegy. Václav Janík, Jiří Svoboda, Marek Rybníček i David Dědek se pokusili o symbolické rozloučení se svým kolegou prostřednictvím absolvovaných jízd a zvukem závodních motorů, chtěli tak vzdát čest závodní kariéře, blízkého přítele Jiřího Losa.

Čest tvé památce a hodně síly tvým blízkým v těchto těžkých chvílích. Jiříku budeš nám všem moc chybět…  

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com