Neplatné vstupenky na Czech Truck Prix čtečky odhalí Truck, F1, formule 1, motorsport | Constructors F1

etina English Rusky

Neplatné vstupenky na Czech Truck Prix čtečky odhalí Truck, F1, formule 1, motorsport | Constructors F1 Constructors F1

Neplatné vstupenky na Czech Truck Prix čtečky odhalí

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 31.8.17 | Aktuálně

FIA ETRC 2017

Stejně jako v loňském roce se nyní na černém trhu objevily vstupenky na závod evropského šampionátu okruhových tahačů, který se pod tradičním názvem Czech Truck Prix jede o tomto víkendu už popětadvacáté na mosteckém autodromu.

 

„Důrazně varujeme před nákupem levnějších vstupenek na závod od podvodníků. Do areálu autodromu se s nimi nikdo nedostane. Systém totiž díky čtečkám okopírovanou či již použitou vstupenku odhalí a zablokuje ji. Argument, že kupující jednal v dobré víře, neobstojí,“ upozornila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Důrazně doporučuje pořídit vstupenku v předprodeji v on-line systému prostřednictvím webových stránek autodromu. „Ve dnech konání závodu pak každý bez obav zakoupí lístek přímo na pokladnách u vchodů. Kdo se chce vyvarovat případné fronty, může vstupenku pořídit také u stánku autodromu v přízemí obchodního komplexu Central v Mostě,“ doplnila Svobodová.

Jezdci evropského šampionátu okruhových tahačů FIA ETRC se vrátili na okruhy po prázdninové přestávce o uplynulém víkendu.

Na maďarském Hungaroringu sbíral vavříny jezdec roudnického týmu Buggyra Adam Lacko, který zvítězil ve třech ze čtyř závodů. Své průběžné vedení v šampionátu tak navýšil na rozdíl 58 bodů před Norbertem Kissem a Jochenem Hahnem, kteří se se shodným počtem bodů zatím dělí o stříbrnou a bronzovou příčku. Adam věří, že domácí prostředí v Mostě se skvělými fanoušky v ochozech mu přinese štěstí a udělá další důležitý krok k vysněnému titulu mistra Evropy.

V Maďarsku navíc poprvé v letošní sezoně stanul na bedně i Lackův stájový kolega David Vršecký, který tak pomohl Buggyře upevnit před závěrečnými třemi podniky sezony vedení i v hodnocení týmů.

Po soubojích na mosteckém autodromu čeká jezdce ještě 16. a 17. září belgický Zolder a o týden později proslulý okruh Le Mans ve Francii. Sezonu završí 8. a 9. října na oválu ve španělské Jaramě.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com