Nové fotovideo a zajímavé články v něm. FotoVideo, fotografování, F1, formule 1 | Constructors F1

etina English Rusky

Nové fotovideo a zajímavé články v něm. FotoVideo, fotografování, F1, formule 1 | Constructors F1 Constructors F1

Nové fotovideo a zajímavé články v něm.

Kateřina Kárníková/FotoVideo | 20.6.18 | Aktuality

FotoVideo 2018

Chcete-li fotografovat jako Jiří Křenek , jediný český fotograf v kolotoči gran dprix, čtěte FotoVideo. 

S časopisem FotoVideo vyhrajete!

Každé naše vydání je trochu jiné. Tak to má být. Tentokrát je hodně o kráse krajin, kterou tak umí nafotit jen málokdo a hlavně také o fotografických soutěžích. Některé v tomto vydání vyhlašujeme (ty dlouhodobé i krátkodobé) a u jiných prezentujeme jejich výsledky. Na léto jako stvořené!  Můžete si vybrat, fotit a plánovat a nahrávat. Téma si zvažte, jaké se vám hodí, a pusťte se do toho s časopisem FotoVideo v ruce, ceny jsou velmi významné.

Když jsme plánovali (což občas docela nechtěně děláme…) naše dvě letní vydání, která bývají prodejně velmi úspěšná asi i díky tomu, že si je berete na dovolenou nebo proto, že prostě máte více času si sednout a číst a prohlížet, říkali jsme si, že určitě budete mít v létě i více příležitostí fotit. A tak zatímco hned v úvodu si můžete prohlédnout vítězné snímky těch nejlepších v národním kole EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2018 a popřát naší jedničce hodně úspěchů v celoevropském klání, tak na dalších stranách už to jsou samé výzvy k soutěžení.

Témat je více, aby si každý mohl vybrat to své a ti univerzální se mohli účastnit všech, ceny fakt hodnotné a kvalitu necháme jen a jen na vás. Dokonce si na své přijdou i přátelé analogu, což už tu dlouho nebylo, neboť analogová fotografie pod tlakem digitálu z většiny současných soutěží téměř vymizela. Hlavně se nebojte a neotálejte, léto je zatím jako vymalované a většina těch soutěžních témat je více letních než zimních. Ale do ničeho vás netlačíme, jste svobodní a doufáme, že i tak trochu svobodomyslní a hlavně kreativní a tak je to už jen na vás. Zkušenosti z našeho Fotografa roku už určitě máte!

 

Vyberte si z obsahu červencového vydání časopisu FotoVideo:

INSPIRACE: EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2018

Seznamte se se třemi nejlepšími českými fotografy z našeho národního kola

GITZO INSPIRUJE: S ONDŘEJEM PROSICKÝM NA SAFARI

To bylo během natáčení videí v Botswaně… vypráví moc zajímavě.

SOUTĚŽ: CEWE PHOTO AWARD 2019

Zúčastněte se nejbohatší fotografické soutěže světa, která je současně i největší s tisícovkou cen.

INSPIRACE: MARTIN RAK NEJEN O MILOVANÝCH DOLOMITECH

Miluje focení nejkrásnějších míst naší planety. Jeho krajiny jsou pohádkové.

ANALOGOVÁ ŠKOLA: ZVĚTŠUJEME FOTOGRAFIE

 V temné komoře završíme cyklus základů klasického procesu přípravy nejlepších fotografií.

TECHNIKA: BEZ NICH BYSTE SI JEN TĚŽKO ZAFOTILI

Opravdu se rychlé paměťové karty vyplatí? Přečtěte si podrobný výklad. Určitě se vám bude hodit

  1. FOTOGRAF ROKU – VÝBORNÉ FOTOGRAFIE NĚKTERÝCH Z VÁS – BLAHOPŘEJEME!

Deset nejlepších snímků našich juniorů. Vedle dvaceti vašich nejlepších snímků v hlavní kategorii sledujte i nadějné, mladé fotografy!

 

Kvalitní dárky v našem předplatném! Na léto se fakt hodí. Vždy ušetříte a budete mít pohodu, klid a ještě praktický dárek k tomu!

 

Předplaťte si nás! Dostanete současně výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru (třeba předplatné grafického programu na celý rok nebo unikátní diář s fotografiemi ze soutěže Fotograf roku či voucher na rychlé stahování na serveru Ulož.to, slevy od Fokapo a nově od CEWE a Kamila Rodingera a další…) a to jeden vybraný i v případě, že jste stálým předplatitelem a předplatné si obnovujete. Objednávejte hned a vybírejte zde.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com