Nové užitkové vozy značky Fiat F1,Formule 1, construct, konstrukce,Fiat | Constructors F1

etina English Rusky

Nové užitkové vozy značky Fiat F1,Formule 1, construct, konstrukce,Fiat | Constructors F1 Constructors F1

Nové užitkové vozy značky Fiat

Miroslav Sanytrák | 3.12.07 | Aktuality

Modelová řada užitkových vozů značky Fiat Professional je stále inovovaná a díky šíři nabídky a mimořádné variabilitě jednotlivých modelů není problém splnit rozličné úkoly.

Fiat Scudo - Van Of The Year 2008 
Nový Fiat Scudo zvítězil v náročné soutěži evropských novinářů a získal titul "Van Of The Year 2008". Ziskem tohoto titulu potvrzuje, že Fiat Scudo je králem ve svém segmentu nejen užitkových vozidel.
Již od svého loňského představení dokazuje svůj mimořádný potenciál široce využitelného vozu využitelného vozu, který je vyráběn ve třech verzích, Van pro přepravu zboží s velikostí nákladového prostoru až 7 m3, Combi pro combinovanou přepravu až 5/6 osob s možností odpočtu DPH a verzí Panorama pro luxusní přepravu až 8/9 osob, nyní nově také s odpočtem DPH. Kromě užitných vlastností je jeho silnou stránkou vzhled, který připomíná spíše osobní než užitkový automobil. Kabina pro posádku poskytuje pohodlí srovnatelné s osobním vozem a při řízení Fiatu Scudo budete mít pocit jako při řízení klasického automobilu. Nový Fiat Scudo je tím správným řešením pro různorodé úkoly a provozní použití.

Fiat Scudo - již od 359 900 Kč bez DPH *

Fiat Fiorino - nový, kompaktní a ekonomický vůz značky FIAT!
Fiat Fiorino bude nabízen ve třech verzích, které se už tradičně u Fiatu označují jako užitkový van, combi a panorama. Verze van je klasický malý 2-místný užitkový automobil s objemem skříně 2,25 m3. Jeho výhodou je zejména velmi snadná ovladatelnost a manipulovatelnost, která se velmi dobře osvědčí zejména ve městech. Právě v tomto prostředí je velmi často potřeba naložit co největší množství zboží do co nejmenšího prostoru a kde již běžný osobní automobil nestačí kapacitou přepravního prostoru, při zachování operativy a snadného parkování. Neméně zajímavá je verze Combi která tradičně slouží ke kombinované přepravě osob (4 osoby) a nákladu. Vůz je v kategorii N1 s možností odpočtu DPH. Novou kategorií v tomto segmentu je vrcholná verze Panorama která slouží k luxusní přepravě 5 osob a která zajisté osloví zejména rodiny se zájmem o prostornou a pohodlnou přepravu při zachování plně srovnatelného komfortu osobního vozu.
Samozřejmostí je možnost objednání takových doplňků jako je rádio s CD, bezdrátové provozování mobilního telefonu za jízdy na principu Bluetooth (systém Blue&Me vyvinutý ve společné kooperaci firem Fiat a Microsoft) nebo automatická převodovka. Verze combi a panorama budou zajímavými produkty do segmentu minivanů, kterému dnes v České republice dominují Škoda Romster a Ford Fusion. Nové Fiorino bude v České republice trh uvedeno ve třech vlnách, základní verze van v únoru, combi v březnu a panorama v září 2008.

Fiat Ducato - stvořen pro velké úkoly
Fiat Ducato byl poprvé uveden na trh v roce 1981 a vždy patřil mezi nejprodávanější užitková vozidla ve svém segmentu. Za 25 let historie tohoto modelu bylo prodáno více než 1,7 milionu Ducat a vozidlo prošlo vývojem, který si vždy kladl za cíl nejen splnění dnešních nároků, ale zejména schopnost vyhovět zvyšujícím se požadavkům svých uživatelů.
Fiat Ducato je nejvariabilnější užitkové vozidlo ve svém segmentu s nákladovým prostorem 8-17 m3 a nosností až 2t. Kromě klasické dodávky jsou v nabídce i verze pro přepravu osob (Panorama pro luxusní přepravu až 9 osob, Combi pro přepravu až 6 osob s možností odpočtu DPH, Minibus pro přepravu až 17 osob) a také provedení valník, které nabízí standardní a dvojitou kabinu. Nabídku doplňují specifické verze určené pro různé přestavby a nástavby. Šíře nabídky je opravdu obrovská Ducato je neobyčejně variabilním vozem, kde z různých kombinací délek, výšek, rozvorů, motorů a typů karosérií se dá vytvořit téměř 300 verzí tohoto oblíbeného vozu.

Fiat Ducato dodávka - již od 389 900 Kč bez DPH *

Fiat Doblo - Van Of The Year 2006 
Fiat Doblo je jedním z nejoblíbenějších užitkových modelů i na našem trhu s nákladovým prostorem až 4 m3 a nosností až 850 kg. Je nabízen v provedení dodávka pro přepravu nákladů, Combi pro přepravu 5 cestujících a nákladu, mimořádně vhodný vůz pro pracovní skupiny nijako rodinný vůz a Family pro 7 cestujících. K dispozici je kromě benzínového a dieselového motoru také provedení benzín/CNG umožňující ekologický provoz za velmi nízké náklady.

Fiat Doblo Cargo - již od 209 900 Kč bez DPH *

Informace

* Výše uvedené ceny jsou platné pouze v případě využití výhodné leasingové nabídky společnosti UNICREDIT LEASING CZ a.s. Kontaktujte svého prodejce vozů Fiat pro podrobnější nabídku.

Uvedené technické informace se mohou pro jednotlivá provedení lišit. Nosnosti jsou uváděny včetně řidiče.

Více informací o vozech či službách nabízených společností FIAT ČR spol. s r.o. najdete na www.fiat.cz S případnými dotazy se obraťte na adresu fleet@fiat.cz.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com