Obce byly k uspořádání The Most RALLY vstřícné, patří jim dík Rally, Most, autodrom, | Constructors F1

etina English Rusky

Obce byly k uspořádání The Most RALLY vstřícné, patří jim dík Rally, Most, autodrom, | Constructors F1 Constructors F1

Obce byly k uspořádání The Most RALLY vstřícné, patří jim dík

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 23.5.17 | Aktuálně

Most 2017

Automobilová rally je specifickou sportovní disciplínou, a to vzhledem k místu jejího konání.

 

Zatímco většina odvětví sportu se odehrává v uzavřených prostorách, tedy na stadionech, v halách či specializovaných areálech, rally při rychlostních zkouškách využívá běžné silnice a cesty v otevřené krajině, a to často i komunikace ve městech či obcích. Soutěž tak přímo ovlivňuje život obyvatel takto dotčených lokalit.

Výše uvedené platí i pro závod The Most RALLY #2, který se jako součást Rallysprint série Autoklubu ČR jede v sobotu 3. června.

Pořadatel, týmy ani diváci se proto nemohli obejít bez pochopení, tolerance a vstřícnosti obyvatel krušnohorských obcí a vesnic pod ně spadající, konkrétně Perštejna, Údolíčka, Mýtinky, Vykmanova, Ondřejova, Kamenné, Kotliny, Petler, Domašína, Louchova, Hradiště, Nové Vísky, Třebíšky a Výsluní, kudy měřené úseky závodu vedou. Za to jim patří uznání a velký dík.

Pořadatel děkuje i všem partnerům, kteří s přípravou a organizačním zabezpečením mostecké rally pomohli a bez jejichž přičinění by se pořadatel neobešel. Konkrétně Ústeckému kraji a jeho organizacím a institucím, všem složkám integrovaného záchranného systému, tedy Policii ČR, Hasičskému záchrannému sboru ČR a Zdravotnické záchranné službě.

Zvláštní poděkování si pak zaslouží Svaz rally Autoklubu České republiky za metodickou a odbornou pomoc.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com