Pneumatiky Hankook Ventus S1 evo 3 vyhrály test letních pneumatik časopisu Auto Express ¬ Pneu,Hankook, technika | Constructors F1

etina English Rusky

Pneumatiky Hankook Ventus S1 evo 3 vyhrály test letních pneumatik časopisu Auto Express ¬ Pneu,Hankook, technika | Constructors F1 Constructors F1

Pneumatiky Hankook Ventus S1 evo 3 vyhrály test letních pneumatik časopisu Auto Express ¬

Hankook | 21.9.21 | Aktuality

HANKOOK 2021

Vysoce výkonná (UHP) pneumatika Hankook Ventus S1 evo 3 se stala vítězem testu letních pneumatik pro rok 2021 nejprodávanějšího britského automobilového časopisu Auto Express.

 

Letní pneumatika Hankook se umístila na prvním místě tabulky s výsledkem 100 % při brzdění na mokru, což je velmi důležité pro bezpečnost během letních silných dešťů a bouřek.

Neu-Isenburg, Německo, 21. září 2021
Nejnovější verze vysoce výkonné pneumatiky Ventus S1 evo 3, výrobce prémiových pneumatik Hankook, vyhrála v testu letních pneumatik 2021 časopisu Auto Express, britského nejprodávanějšího automobilového magazínu. Auto Express je od roku 1998 považován spotřebiteli hledajícími nezávislé poradenství o pneumatikách za největšího odborníka na výkon, bezpečnost a úsporu paliva. V testech, které byly zveřejněny ve speciálním vydání v září 2021, se pneumatika Hankook Ventus S1 evo 3 utkala s 10 letními pneumatikami jiných značek v populárním rozměru 225/45 R17. 

Každá pneumatika byla hodnocena na základě klíčových parametrů výkonu, včetně přilnavosti na mokru, přilnavosti na suchu, hlučnosti, spotřeby paliva a ceny na testovacím polygonu v severním Německu. Všechny výsledky testů byly převedeny na procenta, která přesně odrážejí relativní výkonnost pneumatiky, která se potom pro získání finálního výsledky sečtou. Pneumatika Ventus S1 evo 3 se v testu umístila na prvním místě i v kategorii přilnavosti za mokra, což je oblast, kde řidiči s největší pravděpodobností překračují hranice přilnavosti pneumatiky. Auto Express komentoval výsledek takto: "Zastavit o dva metry dříve než druhá nejlépe testovaná pneumatika, která do úplného zastavení na tachometru zbývalo ještě téměř 21 Km/h (13 mp/h) v okamžiku, kdy už Ventus zastavil, to už stojí za pozornost. Hankook vynikal nejen při jízdě na rovině, ale byl dobrý i na okruhu při řízení za mokra, kdy se spojil silný výkon přední nápravy s přilnavostí zadní nápravy. Dobrý vyrovnaný výkon, s přesným řízením umožňujícím bezpečný a rychlý průjezd zatáčkami. Dobře fungovala i v testu aquaplaningu při větším objemu vody na vozovce."

Britský internetový prodejce pneumatik Blackcircles.com, který test pneumatik sponzoroval, dospěl k závěru, že "Hankook byl u zákazníků velmi oblíbenou volbou, přičemž v recenzích často chválili přilnavost pneumatiky, její vynikající jízdní vlastnosti a celkový výkon."

“Jsme velmi potěšeni s výsledkem nejnovějšího testu letních pneumatik časopisu Auto Express. Pneumatika Ventus S1 evo 3 již byla ohodnocena jako „velmi doporučeníhodná“ v testu UHP pneumatik Tyre Reviews a toto nejnovější ocenění podtrhuje náš závazek poskytovat řidičům vynikající ovladatelnost při silné akceleraci a také vynikající brzdný výkon na mokru", říká Sanghoon Lee, prezident společnosti Hankook Tire Europe

Ventus S1 evo 3 je součástí základní výbavy mnoha předních prémiových značek automobilů. Pro více informací o umístění vítězných pneumatik Hankook navštivte www.hankooktire.com/cz/.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com