Pohár a dárkový koš. Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1

etina English Rusky

Pohár a dárkový koš. Most, autodrom, F1, Formule 1, okruhy | Constructors F1 Constructors F1

Pohár a dárkový koš.

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 24.9.16 | Aktuality

MOST 2016

Tak přivítali na autodromu úspěšného paralympionika

Jednadvacetiletý traťový komisař mosteckého autodromu Daniel Hýna je členem úspěšného týmu českých handicapovaných sportovců, kteří nás reprezentovali na paralympiádě v brazilském Rio de Janeiru. Daniel se ve finále běhu na 1 500 metrů umístil na šestém místě ve svém letošním nejlepším čase 4:42,33 minuty.

Odměny za svůj výkon se dočkal také na autodromu, kam zavítal po návratu z jižní Ameriky v sobotu 24. září na závody evropského poháru DMV Gran Turismo Touring Car Cup. Pracovníci sportovního odboru společnosti AUTODROM MOST Daniela vedle gratulace překvapili i pohárem a dárkovým košem plným pochutin. „Dříve jsem hrál fotbal, ale přestalo mě to bavit. Dal jsem se proto na atletiku, běhání mě naplňuje. V Riu se mi moc líbilo, byla tam skvělá atmosféra. Kolegové z autodromu mi udělali radost. Mile mě překvapili,“ svěřil se sympatický mladík.

Daniel, který prodělal dětskou mozkovou obrnu, studuje střední školu. Běžeckým disciplínám se intenzivně věnuje pět let. Kromě patnáctistovky se zaměřuje i na osmisetmetrovou trať. Je členem Atletického klubu Most, denní trénink zahrnuje pět až šest kilometrů běhu na místním stadionu či v přírodním areálu Ressl.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com