Pozvánka do Letňan na festival. Festival, Letňany, expo | Constructors F1

etina English Rusky

Pozvánka do Letňan na festival. Festival, Letňany, expo | Constructors F1 Constructors F1

Pozvánka do Letňan na festival.

Kateřina Kvapilová/Press | 17.10.21 | Aktuality

https://praguecarfestival.cz/, https://praguecarfestival.cz/tuning-expo/, https://racingexpo.cz/ a https://classicexpo.cz/ , 2021

Tři výstavy v jednom festivalu

Osvědčené výstavy Prague Car Festival a Racing Expo/Classic Expo letos prošly zcela zásadní změnou. Spojením do jednoho celku vznikla rozsahem 30 000 m2 i počtem přes 800 exponátů nejrozsáhlejší motoristická výstava v České republice v roce 2021.  Uskuteční se ve dnech 30. a 31. října ve všech prostorách výstaviště PVA Expo v Praze – Letňanech.

1

Ani v letošním roce nepřijdou milovníci upravených automobilů o svůj vrchol sezóny. Na výstavě BSR Tuning Expo se představí špička z české i evropské scény a návštěvníci se potkají jak s majiteli těchto skvostů, tak se zástupci renomovaných úpravářských značek, prodejci dílů a doplňků pro zvýšení výkonu nebo zlepšení jízdních vlastností. Návštěvníci zde najdou převážně soukromé automobily ze sedmi evropských zemí. Vrcholem celodenního programu bude vyhlášení soutěže Tvář BSR Tuning Expo a předání dalších ocenění.

ESET Cup Racing Expo nabídne vedle špičkových závodních automobilů a motocyklů také setkání s mnoha osobnostmi. Besedou i autogramiádou s Tomášem Engem se uzavřou jeho oslavy dvacátého výročí od startů v F1. Jan Kopecký bude jedním z mnoha továrních jezdců značky Škoda, kteří svou účastí ozdobí expozici vzácných vozů z muzea této značky. K dispozici bude také několik simulátorů. Na těch profesionálních se pojede v sobotu Grand Prix Racing Expo a v neděli první oficiální mistrovství České republiky.

Příznivci historických vozidel se mohou těšit na Glasurit Classic Expo.

1

Společný stánek opět připravují organizátoři největších veteránských akcí jako jsou 1000 mil československých, Zbraslav-Jíloviště nebo brněnský Festival mezi pavilony. Na výstavě budou zastoupeny kluby Rolls-Royce, Jaguar, Lotus, Mercedes-Benz, Fiat a mnoho dalších. V neděli 31. října mohou přijet i majitelé historických automobilů, vyrobených do roku 1975. K dispozici budou mít zdarma parkovací plochu uvnitř výstaviště.

Živo bude i na venkovní ploše před vstupní halou. Návštěvníky hned při vstupu zaujme populární driftování. V těsném sousedství se potom představí nejmladší závodníci na dvou kolech. A děti se mohou bezpečně svézt v opravdové závodní motokáře.

Další informace  jsou k dispozici na portálech https://praguecarfestival.cz/, https://praguecarfestival.cz/tuning-expo/, https://racingexpo.cz/ a https://classicexpo.cz/ nebo na facebookových stránkách těchto výstav. 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com