Přerov přivítá evropský autokros, diváky láká na nabitý program FIA, autokros, Přerov | Constructors F1

etina English Rusky

Přerov přivítá evropský autokros, diváky láká na nabitý program FIA, autokros, Přerov | Constructors F1 Constructors F1

Přerov přivítá evropský autokros, diváky láká na nabitý program

AČR PRESS | 3.8.23 | Aktuálně

FIA Mistrovství Evropy v autokrosu 2023

Poslední srpnový víkend se v Přerově uskuteční vrcholný podnik českého motoristického sportu. Legendární závodiště v Přerovské rokli přivítá sedmý závod FIA Mistrovství Evropy v autokrosu. Pro diváky je připraven bohatý doprovodný program včetně letecké show Martina Šonky. Již nyní si můžete zajistit vstupenky v předprodeji za výhodnějších podmínek.

Přerov

MORKUS MORAVA FIA Mistrovství Evropy v autokrosu Přerov se uskuteční v sobotu 26. srpna, kdy se konají měřené tréninky a první série rozjížděk, v neděli 27. srpna budou po druhých a třetích rozjížďkách k vidění semifinále a finálové závody. O mistrovské body se utkají jezdci v kategoriích SuperBuggy, Buggy1600, JuniorBuggy, CrossCar a CrossCarAcademyTrophy. Předvedou se také mladé naděje z RacerBuggy.

Bohatý doprovodný program nenechá diváky vydechnout ani na okamžik. Letecká show vítěze RED BULL AIR RACE Martina Šonky už loni zvedala ze sedadel všechny přihlížející. Nově je zařazen exhibiční závod známých osobností - Martin Dejdar, Martin Šonka, Olga Lounová a Michal Kavalčík budou bojovat o první místo, a přitom skvěle bavit. V divizi SuperBuggy se opět představí Tomáš Enge. Probíhat budou také autogramiády, soutěže pro děti s Michalem Kavalčíkem, sobotní večer bude končit koncertem kapely Harlej.

A pořadatelé připravili hned v příštím týdnu pro příznivce ještě další doprovodnou akci, autogramiádu jezdců a osobností. Zveme širokou veřejnost ve středu 9. srpna 2023 od 19.00 hodin do DayDee’s Baru na Smíchovské náplavce v Praze. K dispozici vám bude Martin Šonka, Tomáš Enge, Olga Lounová, Michal Kavalčík, Martin Dejdar a Ota Výborný. Na místě bude také přehlídka závodních strojů a proběhne křest promo videa Autocross 2023.

1

Domácí šampionát v přerovské CROSS Areně sahá do dlouhé historie. První mistrovství Evropy se tady jelo v roce 1998 a v současnosti je tradiční součástí kalendáře nejelitnějšího seriálu mezinárodního autokrosu. Aktuálně se trať s ikonickým skokem Mamut pyšní výjimečným parametrem v celém evropském šampionátu, a to největším převýšením.

Kompletní program, odkaz na vstupenky v předprodeji a podrobnější informace najdete na nové webové stránce: https://www.worldautocross.com/.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com