Přihlášky na 3STÄDTE se sníženým vkladem MČR, Sonax, ADAC RAlly | Constructors F1

etina English Rusky

Přihlášky na 3STÄDTE se sníženým vkladem MČR, Sonax, ADAC RAlly | Constructors F1 Constructors F1

Přihlášky na 3STÄDTE se sníženým vkladem

Bc. Jakub Schimmer/AČR | 13.9.22 | Aktuálně

Informace pro závodníky 2022 SONAX MČR

Posledním podnikem SONAX Mistrovství České republiky 2022 bude ve dnech 14.-15. října 58. ADAC KNAUS TABBERT 3 STÄDTE RALLYE, která se odehraje nejen na německých rychlostních zkouškách, ale také u nás v České republice. Posádky, které chtějí zaplatit snížený vklad, musí podat přihlášku do středy 21. září.

Tradiční závod odstartuje v pátek 14. října a soutěžní dvojice čeká šest úseků v okolí Šumavských Hoštic, Vlachovo Březí a Putkova, které si jezdci i fanoušci dobře vybavují z historie Rallye Šumava. Právě na těchto rychlostních zkouškách se šumavský závod často rozhodoval až do roku 2012. Po deseti letech se tak na tyto krásné tratě vrací soutěžní vozy a fanoušci zde budou moci navštívit několik diváckých míst. Nebude chybět ani vzdálený servisu ve Vimperku po vzoru mistroství světa.

V sobotu se závodní vozy vydají na osm rychlostních zkoušek, které se již nachází na německém území. Servisní zónu mohou fanoušci navštívit v nedalekém Waldkirchenu. Celkově má závod čtrnáct rychlostních zkoušek s délkou téměř 170 ostrých kilometrů. Přihlásit se lze pomocí elektronického přihlašovacího systému pořadatele, který najdete na odkazu níže a je v českém jazyce. V současné době je přihlášeno 65 startujících, přestože uzávěrka přihlášek je až 28. září. Očekává se tak velmi zajímavé startovní pole.

Kdo by chtěl využít možnosti přihlásit se a uplatnit snížený vklad, musí přihlášku poslat a zaplatit nejpozději ve středu 21. září. V případě problémů s přihláškou kontaktujte prosím Autoklub České republiky, naše linka 606 708 110 i e-mailová adresa prihlaska@autoklub.cz je k dispozici stejně jako u českých soutěží.

 

Zvláštní ustanovení v češtině najdete zde.

Elektronickou přihlášku najdete zde.

Aktuální seznam přihlášených najdete zde.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com