První podnik z celkové čtveřice vytrvalostní série okruhových závodů ARC Endurance 2022 odstartoval tento čtvrtek 7.4.2022 na Masarykově okruhu v Brně. Vytrvalostní, závody, Le Brno, hod, autodrom | Constructors F1

etina English Rusky

První podnik z celkové čtveřice vytrvalostní série okruhových závodů ARC Endurance 2022 odstartoval tento čtvrtek 7.4.2022 na Masarykově okruhu v Brně. Vytrvalostní, závody, Le Brno, hod, autodrom | Constructors F1 Constructors F1

První podnik z celkové čtveřice vytrvalostní série okruhových závodů ARC Endurance 2022 odstartoval tento čtvrtek 7.4.2022 na Masarykově okruhu v Brně.

Pavlína Janíková/ Janík Motorsport | 8.4.22 | Aktuálně

Vytrvalostní závody 2022

Na startovní rošt se za tým Janík Motorsport postavily hned dva závodní vozy KTM X-Bow R a společně se svými jezdeckými posádkami reprezentovaly týmové barvy v oblíbeném závodu 8h Le Brno.

1 

První vůz obsadili již zkušení „týmoví matadoři“ v podání – Martina Kalvase, Milana Haboně a Milana Bernáta, kteří po celou dobu závodu využívali svých jezdeckých zkušeností a předvedli vyrovnanou, bezchybnou jízdu, jenž jim ve finále dopomohla na stupně vítězů. V divizi 6  tak vybojovali skvělou 3. pozici a dostali se tak rovněž mezi nejlepší trojici absolutního pořadí závodu.

2

V sedačce druhého závodního vozu se postupně vystřídala trojice našich začínajících pilotů - Miroslav Janouch, Petr Koukola a v neposlední řadě i Josef Čikl. I přesto, že pro větší část této posádky se jednalo ve vytrvalostních závodech o úplnou premiéru, dokázali svou čistou jízdou zajet skvělý výsledek, kdy v konkurenci 30 vozů obsadili v divizi 6 vynikající 6. místo a v absolutním hodnocení pak celkovou 8. pozici.

3 

Šampionát vytrvalostních závodů - ARC Endurance 2022 pokračuje dalším podnikem 9.6.2022, tentokrát na severočeském Autodromu Most, kde ani tým Janík Motorsport nebude rozhodně chybět.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com