Prvním příspěvkem z nadačního fondu autodromu jsou roušky a dezinfekce pro seniory Autotablet ,F1, auta, okruhy, magazín,nadace | Constructors F1

etina English Rusky

Prvním příspěvkem z nadačního fondu autodromu jsou roušky a dezinfekce pro seniory Autotablet ,F1, auta, okruhy, magazín,nadace | Constructors F1 Constructors F1

Prvním příspěvkem z nadačního fondu autodromu jsou roušky a dezinfekce pro seniory

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 16.4.20 | Aktuality

Autodrom Most 2020

Primátor Mostu Jan Paparega převzal ve středu z rukou předsedy správní rady Nadačního fondu AUTODROM MOST Josefa Zajíčka 500 roušek a dezinfekční prostředky, jež jsou určeny pro klienty sociálních služeb města.

1

„Jde o první příspěvek z nedávno založeného nadačního fondu, z něhož chceme podporovat potřeby občanů Mostu a jeho blízkého okolí. V současné situaci jsme zvolili ochranné prostředky proti šíření koronaviru. Věnujeme je obyvatelům penzionů a domů s pečovatelskou službou, tedy seniorům, kteří patří mezi nejohroženější nemocí Covid-19,“ vysvětlil Zajíček.

Iniciativu město vítá. „Jsme rádi, že autodrom deklaruje založením nadačního fondu podporu obyvatelům města, v němž působí. Věříme, že se podaří rozvíjet prospěšné aktivity. Už první počin je nutné ocenit. Tato doba vyžaduje činy, každá pomoc při ochraně zdraví a životů občanů je záslužná,“ uvedl primátor.

2

Posláním nadačního fondu je na základě průzkumu potřeb občanů města Mostu a blízkého okolí podpořit zkvalitnění jejich životní úrovně, rozvoj aktivit či zlepšení jejich materiálně-technického vybavení. O finanční příspěvek si mohou požádat fyzické osoby i nekomerčně zaměřené právnické osoby. Formulář žádosti i podrobné informace zájemci najdou na webových stránkách mosteckého autodromu. Je třeba jej vyplnit a kliknutím odeslat. Vše se vyřizuje výhradně elektronicky.

O výběru žádostí a výši jejich podpory rozhoduje správní rada nadace. V prvním kole si lidé, firmy a organizace rozdělí celkem 100 tisíc korun.

Nadace podpoří žádosti zaměřené například na podporu tělovýchovy a sportovních aktivit, podporu ochrany mládeže, vzdělání a zvyšování úrovně vzdělanosti, podporu rozvoje vědy, výzkumu a vývoje, podporu kultury a ochrany kulturních a historických památek a tradic, podporu rozvoje sociální a zdravotní péče a ochrany lidského zdraví, poskytování humanitární, sociální a jiné pomoci, podporu ochrany zvířat a jejich zdraví, podporu ochrany životního prostředí či podporu komunálních aktivit a projektů rozvoje občanské společnosti.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com