Rubens Barrichello v Praze- moje setkání F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Rubens Barrichello v Praze- moje setkání F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

Rubens Barrichello v Praze- moje setkání

Miroslav Sanytrák | 21.6.04 | Komentáře - M.Sanytrák 2004

Moje setkání s Rubensem Barrichellem bylo přesně naplánováno. Věřil jsem, že zde bude chaos a že se ....

Moje setkání s Rubensem Barrichellem bylo přesně naplánováno. Věřil jsem, že zde bude chaos a že se prostě do blízkosti Rubense Barrichella dostanu tak, abych s ním mohl prohodit alespoň 2 věty a předat vizitku. Věděl jsem, že na místě bude Jirka Křenek a tak jsem ho požádal, aby byl v pohotovosti a sledoval očkem moje snahy dostat se do blízkosti Rubense Barrichella. Původně jsem totiž měl být jednou z vybraných osob, kteří jej měli fotit i mimo hlavní tiskovou konferenci. Díky určitým organizačním nesrovnalostem k tomu nedošlo. Tak jsem si prostě musel poradit sám.Tady jsou výsledky mého snažení. Vše fotografoval pan fotograf Jiří Křenek a asi měsíc po akci mi volal, že má pro mne ty fotografie. Udělal mi obrovskou radost a já se s ní chci podělit s Vámi.



V šatech s kravatou jsem byl asi jediný na celé akci, bylo 35 stupňů Celsia a slunce se opíralo do asfaltu



Takhle jsem fotil R.Barrichella já



Moje setkání s Rubensem, Rubens si prohlíží mojí vizitku



Velice krátký rozhovor, ochranka stojí za mými zády



Rubens Barrichello se svými věrnými-mnou jako velkým fandou a věrným mechanikem



... ještě jednou ve třech

Na každou akci jsem dříve jako fotograf vždy nosil kravatu, na akci s Rubensem Barrichellem jsem si vzal sako jako správný fanda a fotograf od košile počínaje , přes firemní kravatu po klopový odznak konče-vše ve značkách Ferrari. Bohužel moje nedváha se kterou neustále bojuji, slunce pražící do asfaltu, udělali své. To odpoledne jsem měnil 3 košile a byl to boj s vedrem. Svůj čas jsem měl přesně organizovaný. Ještě než vše skončilo jel jsem metrem do Vodičkovy ulice 37, do Centra FotoŠkoda, kde byl připraven laborant a během hodiny a půl jsem měl ve své kanceláři všechny fotografie na stole, takže padla poslední košile a já se vydal na cestu předat fotografie Rubensi Barrichellovi a jeho mechanikům, ukázat fotografie i ostatním na slavnostní večeři. V 21.45 jsem osobně fotografie předal a byl to pro mne vrchol celé akce. Vše, co jsem měl naplánováno se zdařilo a mechanici měli skutečně radost, všichni se podivovali nad tím, že fotografie mají v ruce, když mne ještě před necelými 3mi hodinami viděli s foťákem v ruce.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com