Scuderia Ferrari - úvaha o současném stavu. F1, Scuderia Ferrari, Monte Carlo, 2019 | Constructors F1

etina English Rusky

Scuderia Ferrari - úvaha o současném stavu. F1, Scuderia Ferrari, Monte Carlo, 2019 | Constructors F1 Constructors F1

Scuderia Ferrari - úvaha o současném stavu.

Miroslav Sanytrák / foto Jiří Křenek | 26.5.19 | Komentáře - M.Sanytrák 2019

F1 2019

Nemá to lehké současný šéf týmu Scuderia Ferrari - ptám se proč tomu tak je?

Jak dlouho trvá zapracování manažera na vedoucí pozici, přímo v terénu, umět "v tom chodit" , to je zapeklitá otázka na kterou však dovedu rychle odpovědět!

 

Na pozici třeba obchodního zástupce-obchodního manažera je to i více než půl roku než si "obšlápne" terén. U pozice top manažera, který sedí v kanceláři a dostane se "do terénu"  to může trvat i rok a půl, což je děsivé, že ano. Proč se z asistentů top manažerů stávají ti vedoucí top manažeři, oni totiž "chodí" a sledují a znají, dostávají úkoly a pak mohou plnohodnotně nahradit top manažera. V sučasné době se tohoto postupu nevyužívá, či z velmi malé části. Proč, to by bylo na další komentář. Jakmile manažer od stolu přejde do terénu napětí a stresových záležitosti, jsou to totiž úplně jiné "stresy" .To se projevilo při nástupu Maurizia a nyní se to projevuje i při vedení týmu Scuderia Ferrari u Mattia, je třeba mu dát čas. Já se domnívám, že ten čas však Ferrari už nemá... ........

Maurizio Arrivabene skončil po 4 letech, první rok našlapoval po špičkách a dělal chyby, dělal bych je asi taky, prostě to nějakou dobu trvá a tým s tím vším musí počítat. Když po čtyřech letech se vše naučil a tlačil tým konečně dopředu, byl vyměněn! Nebudu chodit dále do historie, ale tohle dle mého soudu byla kolosální chyba. Tím vůbec nepodceňuji Mattia Binotta, ale věřte mi, že potřebuje čas, potřebuje rozbory z hlediska personálu, potřebuje se více bavit s oběma piloty. Nejsem u týmu,al e věřte mi, že vím , co píšu. 

 

 .......Sebastian Vettel je na tom v současné době dost zle, i když v té bídě má celkem slušné výkony, otázkou je kde by byl, kdyby pustili dopředu CH.Leclerca? 

DALO BY SE ŘÍCI " CHUDÁK" , TO JE STAV SABASTIANA VETTELA .

11

4

1

Všiměte si výrazu tváře Sebastiana Vettela, ten zančí nejen vypětí,ale strašnou flustraci ze současného stavu jeho závodění a chyb.je to smutné, co tento pilot prožívá!!!! Už několikrát jsem napsal, že potřebuje kouče, respektivě pohled na sebe sama úplně z jiné strany. Je třeba řešit toho současného "červa" ukrytého pod povrchem jeho hlavy! 

 

111

Charles Leclerc v Monte Carlu startuje až ze 16.pozice. Nepostoupil do poslední části kavlifikace neboť tým Scuderia Ferrari jej neposlal na trať v k závěrečnému pokusu. Šéf týmu toto vysvětlil, že nepřodpokládal takoví zrychlení v první části kvalifikace???!!!! O čem tohle svědčí, proč opět Scuderia Ferrari udělalo chybu a její pilot je na chvostu startovního pole? Těch chyb je v poslední době mnoho. Věřme se stav Scuderia Ferrari zlepší, bohužel tento rok se domnívám to nebude! 

 

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com