Snow Driving - Janík Motorsport Janík, Motorsport, F1, formule 1, Ford , Focus rs | Constructors F1

etina English Rusky

Snow Driving - Janík Motorsport Janík, Motorsport, F1, formule 1, Ford , Focus rs | Constructors F1 Constructors F1

Snow Driving - Janík Motorsport

Pavlína Janíková/JV Sport Racing team ,s.r.o. | 28.1.19 | Aktuality

Motorsport 2019

Letošní zimní sezona je na sněhovou nadílku opravdu velmi štědrá, proto nabídka spojit motoristické radovánky s lyžemi, krásným prostředím rakouských Alp a možností dokonalé relaxace v příjemném wellness se přímo nabízí.

A právě druhý ročník naší týmové akce Snow Driving byl zárukou spojení všech těchto příjemných aktivit.

1 

Do vyhlášeného rakouského střediska Obertauern, konkrétně do oblasti Lungau,  vyrazili  instruktoři týmu Janík Motorsport konce ledna.

 

Všechny zúčastněné přivítalo azurové nebe, bezmála třímetrové bariéry sněhu a dvoutisícovky, které Obertauern obklopují. Ihned po příjezdu,  ubytování a společné večeři čekal na účastníky akce  podrobný briefing.

Druhý den byl hned po snídani sraz na zasněžené a profesionálně připravené dráze. Každý z jezdců si tak během celodenního programu mohl vyzkoušet jízdu v dokonale zimních podmínkách, a to buď s vlastním vozem nebo se  čtyřkolkou Ford Focus RS, která byla pro všechny aktéry k dispozici. Samotná dopolední sekce se věnovala  tréninku především nečekaných krizových situací, které mohou nastat také v běžném silničním provozu. 

2 

Odpolední část pak byla ve znamení  „kaskadérských“ kousků, ke kterým toto prostředí přímo vyzívalo. Díky variabilitě dráhy zde byla možnost vyzkoušet různé druhy smyků, opravdové driftování a nechyběla ani Taxi jízda s Václavem Janíkem ve Fordu Focus RS. Právě ta byla mnohdy motivací pro všechny účastníky projet 1,5 km dlouhý okruh v jednom táhlém smyku.  V odpolední sekci pak byl instruktory hodnocen Nejlepší Drift dne, takže nikomu motivace rozhodně nechyběla.

3 

Posledním bodem letošního programu Snow Driving 2019 byl odpočinek. Vnitřní i venkovní bazén , sauny, vířivky, fitness, ale také dokonale připravené sjezdovky v okolních lyžařských střediscích. To vše měli účastníci letošní akce k dispozici.

Další vydařený ročník plný zábavy, adrenalinu a netradičních motoristických zážitků byl třetím dnem tedy úspěšně zakončený a pro velký ohlas již nyní připravujeme termíny pro jeho třetí pokračování.

 

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com