Testy splnily očekávání. Jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra jsou dobře připraveni Bugghyra,Mičánek,Motorsport, F1, formule 1, 2020 | Constructors F1

etina English Rusky

Testy splnily očekávání. Jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra jsou dobře připraveni Bugghyra,Mičánek,Motorsport, F1, formule 1, 2020 | Constructors F1 Constructors F1

Testy splnily očekávání. Jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra jsou dobře připraveni

BUGGYRA media | 23.3.20 | Aktuality

Mičánek Motorsport powered by Buggyra 2020

Jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra v uplynulých dnech absolvovali úvodní test na nadcházející sezónu 2020.

1

 

V průběhu necelého týdne tým navštívil dvě tratě z kalendáře Grand Prix F1. Tou první byla moderní a rychlá trať Paula Ricarda v Le Castelet a tou druhou byl tradiční a velice oblíbený Circuit de Barcelona.

2
„Od letošní sezóny si všichni slibujeme další posun směrem vpřed a každý ujetý kilometr v přípravě má svou váhu. Tohoto hesla jsme se drželi ve všech čtyřech dnech a tak jsme s každým autem najeli limitních 400 km za den. To je celkem 1.600 km dat a poznatků. S těmi nám navíc letošní rok bude pomáhat nový španělský inženýr a proto jsme tyto testy využili také pro jeho seznámení s týmem,“ říká týmový manager Jiří Mičánek jr. „Zatím co Bronislav Formánek, Libor Dvořáček a Kurt Wagner jezdili celé čtyři dny, tak Jakuba Knolla nepustily do Francie pracovní povinnosti a ten pak vše doháněl až v Barceloně.

3

To je trochu škoda, protože zatím co ve španělsku jsme jezdili oba dny na suchu, tak ve Francii nám propršel hned celý první den. Jakub je ale kvalitní jezdec a s autem se již dobře zná a nakonec to nebude ani tak velký handicap,“ dodává Jiří Mičánek.
V tomto čase je celá týmová karavana již zpět v dílnách, kde probíhá kontrola techniky a příprava na další testy. Ty by se měly ve dnech 23. – 24. března uskutečnit v Německu na Nürburgringu.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com