Tip na valentýnský dárek: Zážitky a kurzy na mosteckém autodromu Sv.Valentýn, Autodrom, Most, F1, formule 1, Octavia | Constructors F1

etina English Rusky

Tip na valentýnský dárek: Zážitky a kurzy na mosteckém autodromu Sv.Valentýn, Autodrom, Most, F1, formule 1, Octavia | Constructors F1 Constructors F1

Tip na valentýnský dárek: Zážitky a kurzy na mosteckém autodromu

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 9.2.21 | Aktuality

Sv.Valentýn na okruhu v Mostě 2021

Originální a nevšední dárek ke svatému Valentýnu pro ženy, muže i oba partnery navzájem nabízí mostecký autodrom. Každou řidičku jistě potěší dárkový poukaz na kurz bezpečné jízdy FOR LADIES.

1

Dámy zase mohou kontrovat adrenalinovým zážitkem pro svého manžela či přítele. Nákupem poukazu na jízdu či taxijízdu v závodním autě OCR Evo (Škoda Octavia Cup RS III) po velkém okruhu totiž umožní svému partnerovi zažít pocity závodního jezdce, případně vychutnat si svižnou jízdu na sedadle spolujezdce. Jízdě ve speciálu OCR předchází krátký brífink o okruhu a základních pravidlech chování, povinnou helmu a kombinézu je možné si na místě zapůjčit.

A partneři si mohou také nadělit ke svátku zamilovaných společný dárek, a to poukaz na kurz bezpečné jízdy FOR FAMILY. Při výcviku na plochách polygonu se tak za volantem svého vozu vystřídají a porovnají si vzájemně své řidičské znalosti a dovednosti.

Informace o nabídce služeb, produktů či dárkových a reklamních předmětů zájemci najdou na webových stránkách autodromu. „Poukaz udělá radost přímo ve sváteční den, tedy 14. února. Výhodou ovšem je, že platnost voucheru je 12 měsíců, a tak si obdarovaní mohou jeho využití naplánovat. Zatímco v tyto mrazivé dny by se raději věnovali sobě navzájem například u výhřevných plamenů domácího krbu, aktivitu na autodromu si mohou zamluvit v některém z jarních či letních termínů,“ upřesnila marketingová manažerka společnosti AUTODROM MOST Tereza Zajíčková.

2

Poukazy je možné zakoupit v e-shopu na webových stránkách mosteckého autodromu. „Současná epidemická situace ani vládní opatření proti šíření koronaviru a nemoci covid-19 tak pořízení voucherů nijak neomezují. Všichni zároveň doufáme, že podmínky se brzy vrátí k normálnímu režimu a náš areál se opět otevře veřejnosti,“ doplnila Zajíčková.

Upozornila zároveň na čerstvou novinku, jíž je možnost neaktivního doprovodu na kurzu FOR LADIES, který je jinak vyhrazený výhradně ženám. Řidičky se v něm učí řešit různé krizové situace, například náhlé brzdění, vyhýbání nebo zvládání smyků. Jediným mužem v kurzu je instruktor. „Tuto praxi nyní ve vybraných termínech měníme. Reagujeme tak na podněty některých žen, které by si při výcviku na plochách polygonu byly jistější v doprovodu svého partnera nebo přítele na sedadle spolujezdce. Ale doprovodem může být pochopitelně i další žena,“ vysvětlila Tereza Zajíčková.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com