Trička z limitované edice si fanoušci už mohou vyzvednout F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Trička z limitované edice si fanoušci už mohou vyzvednout F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

Trička z limitované edice si fanoušci už mohou vyzvednout

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 7.2.20 | Aktuality

Autodrom Most 2020

Pro příznivce mosteckého autodromu už je připravena limitovaná edice triček s nápisem HRDÝ FANOUŠEK AUTODROMU MOST.

1

Zájemci si je mohou vyzvednout v recepci administrativní budovy polygonu. „Od úterý 11. února zahájíme výdej triček také v pražské pobočce autodromu,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Tričko stojí 100 korun, lze si ho i objednat. Zaplatit je možné hotově na uvedených odběrných místech, případně platební kartou, bankovním převodem nebo dobírkou.

2

Zakoupením trička se fanoušci zapojí do kampaně, jejímž motem je heslo #jevyuzivankcemubylpostaven. Přispějí zároveň k ozelenění bezprostředního okolí areálu závodního okruhu. Celý výtěžek z prodeje limitované edice totiž autodrom věnuje na výsadbu stromů podél pozemků, na nichž byl areál vybudován. Na způsob výsadby dřevin dohlédne odborník z oboru dendrologie. „Stromy vysadíme v dubnu,“ upřesnila Svobodová.

Kampaň chce podle ní poukázat na to, že areál autodromu je skutečně využíván k účelu, k němuž byl vybudován. „Nedávno to potvrdil i soud, který deklaroval, že provoz autodromu je úředně schválený, a naše činnost je tak v souladu s platnou legislativou,“ doplnila.

Autodrom se dlouhodobě snaží o maximální možnou eliminaci hluku, který je doprovodným efektem provozování závodní dráhy. „Věříme, že i výsadba dřevin kolem areálu přispěje k dalšímu snížení hlukové zátěže,“ dodala Svobodová.

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com