Třídenní testování na Masarykově okruhu se volně přehouplo do prvního podniku Mistrovství České republiky závodů do vrchu s názvem VI.GMS PROLOG AUTOMOTODROM BRNO. Janík Motorosport, IHCC, FIA, Nutrend, Racing | Constructors F1

etina English Rusky

Třídenní testování na Masarykově okruhu se volně přehouplo do prvního podniku Mistrovství České republiky závodů do vrchu s názvem VI.GMS PROLOG AUTOMOTODROM BRNO. Janík Motorosport, IHCC, FIA, Nutrend, Racing | Constructors F1 Constructors F1

Třídenní testování na Masarykově okruhu se volně přehouplo do prvního podniku Mistrovství České republiky závodů do vrchu s názvem VI.GMS PROLOG AUTOMOTODROM BRNO.

Pavlína Janíková/ Janík Motorsport | 4.4.23 | Aktuálně

Vrchy 2023 - Janík Motorsport

Vrchařskou sezónu jsme zahájili úspěšně!

Při letošní vrchařské premiéře mohli fanoušci obdivovat i čtyři vozy v barvách Janík Motorsport.Dvě Normy M20 FC řídili Václav Janík a David Dědek, Jiří Svoboda vstoupil do sezóny s Lolou B02/50 a svou závodní premiéru v Hyundai Elantra N TCR si odbyl Jaromír Malý.

1 

Všichni naši závodníci skvěle zúročili předchozí testování a hned v prvních dvou sobotních jízdách si každý z nich vyjel pódium. David Dědek vyhrál svou skupinu E2-SC-2000, Václav Janík ve skupině E2-SC-3000 a Jiří Svoboda v E2-SS-3000 skončili ve svých třídách shodně na druhém místě a kompletní týmovou sbírku cenných kovů završil v sobotu třetím místem ve skupině 3 Jaromír Malý.

2 

Nabitý program posledních dnů vyvrcholil nedělními třemi závodními jízdami. Do první a druhé museli mechanici obout mokré pneumatiky, třetí, a tento víkend poslední, se pro změnu jela na suchu. Sbírka vyhraných pohárů se rozrostla o stejný počet jako v sobotu, jen chyběl ten za třetí místo. Jaromír Malý si totiž ze sobotního bronzu polepšil na stříbro, které zopakovali i Václav Janík a Jiří Svoboda. Na nejvyšší stupínek ve své třídě vystoupil znovu David Dědek. Slušný pohled je po prvním odjetém víkendu i na celkové pořadí Mistrovství České republiky. Nejvýš je Václav Janík, který drží bronzovou pozici. David Dědek je na šestém místě, Jiří Svoboda devatenáctý a Jaromír Malý uzavírá třetí desítku.

Příští týden vstoupí tým také do okruhových soutěží. Na Oscherslebenu v Německu se odehraje první díl ESET Cupu a TCR Eastern Europe.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com