Tým Nutrend racing svou přípravu na počínající závodní sezónu rozhodně nepodceňuje. Nutrend, Slovakie Ring, příprava, Janík motorsport | Constructors F1

etina English Rusky

Tým Nutrend racing svou přípravu na počínající závodní sezónu rozhodně nepodceňuje. Nutrend, Slovakie Ring, příprava, Janík motorsport | Constructors F1 Constructors F1

Tým Nutrend racing svou přípravu na počínající závodní sezónu rozhodně nepodceňuje.

Pavlína Janíková/JV Sport Racing team ,s.r.o./Miroslav Sanytrák constructorfs1 | 27.6.20 | Aktuality

Nutrend Racing 2020 -testy

Nutrend racing

Tým Nutrend racing svou přípravu na počínající závodní sezónu rozhodně nepodceňuje, o čemž svědčí především další dny nabité intenzivním tréninkem. Ve dnech 24. a 25.6.2020 vyrazili zástupci týmu otestovat svou závodní techniku za hranice, a to na slovenský okruh, Slovakia Ring.

1

První testovací den byla pozornost věnována především novému vozu Hyundai I30N TCR,  který řádně prověřil Dušan Kouřil Jr. společně s Václavem Janíkem. V závěru dne sedačku speciálu okusil také Milan Haboň, jezdec doposud procházející závodní přípravou ve voze KTM X-BOW R.   

2 

Další z týmového vozového parku byla připravena Norma M30 LMP3, kterou po delší, nucené pauze otestoval náš maďarský jezdec Balázs Volentér.
3
V průběhu dne se za volantem vystřídal také Václav Janík společně s Markem Rybníčkem.

4 

Posledním želízkem v ohni, které s sebou tým na Slovensko přivezl, bylo KTM X-BOW R, do jehož sedačky střídavě usedali naši dva klienti - Milan Haboň a Milan Bernát, oba procházející závodní průpravou v rámci projektu Janík motorsport Clients.

 

Den druhý se již nesl ve znamení motokárového tréninku, premiérově na přilehlém Slovakia Karting Center. V týmové motokáře Kosmic Vortex 125ccm, která prošla novými úpravami, navazoval na svůj středeční trénink a pokračoval tak ve své sezónní přípravě, Marek Rybníček, kterého postupně střídali Milan Haboň, Milan Bernát a Milan Vaněček.

 

Náročné testovací dny nyní vystřídá příprava týmu a techniky na nadcházející vrchařský závod – „Vrbenský vrch“,  který startuje již nadcházející víkend, tedy  3.-5. 7. 2020 ve Vrbně pod Pradědem, kde se můžete těšit na zástupce týmu Václava Janíka a Davida Dědka.

 

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com