Týmy ETCC si autodrom otestují už v dubnu, těší se na fanoušky Autodrom, Most, F1, WTCC | Constructors F1

etina English Rusky

Týmy ETCC si autodrom otestují už v dubnu, těší se na fanoušky Autodrom, Most, F1, WTCC | Constructors F1 Constructors F1

Týmy ETCC si autodrom otestují už v dubnu, těší se na fanoušky

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 7.4.17 | Aktuálně

FIA ETCC 2017 - Most

K testování závodních aut a prezentaci týmů před zahájením sezony 2017 se v úterý 18. dubna sjedou do Mostu účastníci evropského poháru upravených cestovních vozů FIA European Touring Car Cup (ETCC) v čele s dvojnásobným vítězem seriálu, domácím pilotem Petrem Fulínem.

 

 

Na velkém závodním okruhu budou kroužit silné a rychlé stroje od 09:00 do 18:00. Řada zajímavostí a zážitků je připravena také pro diváky, kteří za vstup ani za parkování v areálu autodromu nic neplatí. Mohou setkat se všemi elitami špičky jezdeckého pole, zúčastnit se jejich autogramiády, ale také si s nimi pořídit populární selfie. Piloti se nechali slyšet, že se na české diváky moc těší,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Otevřené pro veřejnost bude zázemí závodních týmů v paddocku, což platí také pro tiskovou konferenci s jezdci v mediálním centru.

 

Její zahájení organizátoři plánují na 13:30.

Návštěvníci si též mohou zakoupit v předstihu vstupenku na říjnový závodní víkend FIA ETCC. Pokud tak učiní, získají další vstupenku zdarma. Bonusový nákup je možné pořídit také prostřednictvím FAN SHOPU na webových stránkách www.autodrom-most.cz. „Nabízíme dále za poplatek svezení na čtyřkolkách a motokárách, taxijízdu v driftovacím BMW M3 či taxijízdu v offroadovém voze na našich speciálně upravených tratích v prostorách polygonu,“ doplnila ředitelka.

Pořadatelé mysleli i na nejmenší diváky. Po celý den mohou využívat dětský koutek s přilehlým dopravním hřištěm. „Chlapcům a děvčatům zapůjčíme v případě zájmu kola či odrážedla a také přilby,“ upřesnila Jana Svobodová.

Kvalitní a divácky atraktivní evropský pohár cestovních vozů FIA European Touring Car Cup (ETCC) mostecký okruh letos přivítá poprvé. Závodní víkend nazvaný The Most Grand Finale ve dnech 6. až 8. října bude navíc vyvrcholením letošního souboje špičkových jezdců a techniky tohoto prestižního seriálu. Premiérově si ale jezdci a týmy velký závodní okruh autodromu osahají právě už při dubnovém testování.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com