V posledním turnusu příměstského tábora na autodromu se uvolnila místa Autodrom, Most, tábor, příměstský tábor, | Constructors F1

etina English Rusky

V posledním turnusu příměstského tábora na autodromu se uvolnila místa Autodrom, Most, tábor, příměstský tábor, | Constructors F1 Constructors F1

V posledním turnusu příměstského tábora na autodromu se uvolnila místa

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 10.7.18 | Aktuality

Autodrom Most

V posledním turnusu příměstského tábora na autodromu se uvolnila místa

Rodiče stále mají šanci umístit svého potomka do letního příměstského tábora pro děti od šesti do patnácti let v areálu mosteckého autodromu. V posledním turnusu od 20. do 24. srpna se totiž uvolnilo několik míst. Termín vedení společnosti vyhlásilo pro velký zájem, jak červencový, tak srpnový turnus byly totiž záhy obsazeny. Více informací, kontakt, přihlášku a další potřebné dokumenty rodiče najdou zde.

1

Základnu s potřebným zázemím tvoří moderně vybavené dopravní hřiště se značkami, semafory i kruhovými objezdy, patronát nad ním převzal partner autodromu, společnost OMV. Umožňuje nám to zaměřit se při volbě aktivit také na bezpečnost cyklistů a chodců. Učíme děti, jak se správně chovat při pohybu v rušných ulicích měst. Samozřejmě ale nabízíme zajímavý a pestrý program, aby se děti zabavily a měly co nejvíce pohybu,“ upřesnila eventová manažerka polygonu společnosti AUTODROM MOST Pavla Přibylová.

Sraz dětí na autodromu bude každé ráno od 07:30 do 08:30 hodin u dětského dopravního hřiště, kde si je rodiče vždy do 16:00 hodin i vyzvednou.

O táborníky se postarají zkušení vedoucí, kteří dohlédnou i na jejich pitný režim. Cena za pětidenní pobyt na táboře činí 2 000 korun a zahrnuje také svačiny a obědy v místní restauraci.

Rodiče by měly děti vybavit sportovním oblečením a obuví, pokrývkou hlavy a opalovacím krémem. Za deštivého počasí je samozřejmě nutné přibalit i pláštěnku, gumáky a případně věci na převlečení.

Děti budou mít k dispozici zdarma kola, koloběžky, odrážedla a také helmy. Mohou se také těšit na společenské hry a soutěže o ceny, jež doplní sportovní aktivity včetně míčových her, zdolávání certifikovaných prolézaček nebo jízda po skluzavce. Čeká je také prohlídka celého areálu autodromu, a to i startovní věže nebo závodní dráhy. Pestrý program doplní výlet přizpůsobený věku táborníků a momentálnímu počasí. Každý si může přinést i své sportovní potřeby, například rakety na badminton nebo kolečkové brusle.

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com