Velká cena F1 Brazílie - před - F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1

etina English Rusky

Velká cena F1 Brazílie - před - F1,Formule 1, construct, konstrukce | Constructors F1 Constructors F1

Velká cena F1 Brazílie - před -

Miroslav Sanytrák / foto Jiří Křenek | 1.11.08 | Komentáře - M.Sanytrák 2008

Poslední velká cena F1 letošního ročníku má již tradičně rozhodnout o mistru světa. Velkým aspirantem ....

Poslední velká cena letošního ročníku má již tradičně rozhodnout o mistru světa. Velkým aspirantem na tento titul i díky sedmibodovému náskoku je L.Hamilton. Ale mistrem světa může být i zkušenější F.Massa.

Možnosti:
1) Vítězem bude L. Hamilton když: skončí do pátého místa, potom je jedno i když vyhraje F Massa.Šampionem bude i v případě, že skončí do do sedmého místa a Massa bude druhý.
2) Vítězem bude F.Massa pouze v případě že vyhraje velkou cenu a Hamilton by skončil šestý či horší.Mohl by být i druhém místě velké ceny, ale Hamilton by musel dojet až osmý.

Ruleta se roztáčí a uvidíme, jak zítřejší závod dopadne, výše uvedené předpoklady jsou možné v případě dojezdu obou pilotů.

F.Massa by si zasloužil být mistrem světa dle mého soudu více, i Ferrari mu má za jeho působení v týmu co vracet. L.Hamilton by si pro svoji bravurní jízdu a výsledky loňského i letošního mistrovství také titul zasloužil. Rozhodne sportovní výkon obou pilotů , soudržnost týmu a techniky a trocha štěstí je vždy potřeba.


pit girls


A. Sutil


F. Alonso


F. Massa


fotografové


K. Nakajima


L. Hamilton

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com