VIP vstupenky na jubilejní Czech Truck Prix jsou v prodeji Truck, F1, formule 1, motorsport | Constructors F1

etina English Rusky

VIP vstupenky na jubilejní Czech Truck Prix jsou v prodeji Truck, F1, formule 1, motorsport | Constructors F1 Constructors F1

VIP vstupenky na jubilejní Czech Truck Prix jsou v prodeji

Mgr.J.Foukal/Autodrom Most | 7.6.17 | Aktuálně

Most 2017

Užít si jubilejní 25. ročník prestižního závodu evropského šampionátu okruhových tahačů (ETRC) Czech Truck Prix na mosteckém autodromu s veškerým komfortem může každý.

 

Výjimečný zážitek umožní zakoupení VIP vstupenky, závod se jede o víkendu 2. a 3. září. „VIP i běžné vstupenky na Czech Truck Prix už nabízíme na našich webových stránkách v sekci Vstupenky,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

VIP vstupenka podle ní zaručí naprosté pohodlí a spoustu výhod. „Závody si pořádně užijete a vychutnáte si pocit zapáleného fanouška se vším všudy. VIP vstupenka také otevře leckteré dveře a prostory, kam se ostatní diváci nedostanou,“ vyjmenovala klady exkluzivního postavení VIP hosta.

VIP vstupenka opravňuje k přítomnosti na startovním roštu před zahájením vybraného závodu, prohlídce zázemí závodního týmu, vstupu do parkoviště závodních strojů, celodennímu občerstvení včetně nápojů, odstavení vozidla v paddocku v blízkosti VIP stanu, welcome drinku, obdržení upomínkového dárku, vstupu na VIP terasu, losování o ceny, přednostnímu vstupu na atrakce na diváckém svahu či účasti v adrenalinovém programu na polygonu. „VIP stan pro hosty umístíme v bezprostřední blízkosti závodní dráhy a startovní věže,“ upřesnila Svobodová.

K této nabídce pak VIP hosté mohou samozřejmě využít i všech dalších atrakcí, jež jsou součástí doprovodného programu. Zahrnuje autogramiády jezdců, tiskové konference s jezdci po skončení jednotlivých závodů, závodní simulátor či kaskadérskou show.

Na polygonu si lze užít taxijízd v upravených speciálech, kromě rally taxi, sport taxi, drift taxi nebo off-road taxi je jistě lákadlem i možnost svézt se v bojovém vozidle pěchoty (BVP). Lze si také objednat kurz bezpečné jízdy, vyhlídkový let vrtulníkem, pro děti pak bude připravený doprovodný program na dopravním hřišti.

Součástí Czech Truck Prix bude premiérově The Most Truck Festival.

Cílí především na dopravní a spediční firmy, truckery či milovníky kamionů, přehlídka ale nabídne spoustu zábavy každému návštěvníkovi autodromu napříč generacemi.

Při prodeji vstupenek autodrom nově využívá on-line systém. Odpadá tak zasílání papírových vstupenek prostřednictvím distribučních společností, což vzhledem k poštovnému cenu lístku prodražovalo zhruba o 100 korun. On-line systém už funguje pro všechny druhy vstupenek na závody a akce autodromu až do října letošního roku. Nabídku vstupenek s možností jejich zakoupení zájemci najdou zde.

Jednodenní VIP vstupenka na Czech Truck Prix stojí 3 960 korun, její držitel si může vybrat, zda závod navštíví v sobotu či v neděli. Za VIP vstupné platné pro oba víkendové dny pak zájemce zaplatí 5 400 korun.

 

 

Galerie

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com