Virtuální závody - Gabriela Jílková a Nutrend Racing Nutrend Racing, virtuální , závod, Gabriela Jílková | Constructors F1

etina English Rusky

Virtuální závody - Gabriela Jílková a Nutrend Racing Nutrend Racing, virtuální , závod, Gabriela Jílková | Constructors F1 Constructors F1

Virtuální závody - Gabriela Jílková a Nutrend Racing

Janík Motorsport | 16.6.20 | Aktuálně

ACCR 2020

Janík Motorsport a virtuální závody.

Popularita virtuálního závodění v letošní sezoně vyletěla opravdu vysoko a ani náš tým v tomto trendu nechce být pozadu. Díky novému projektu s Autoklubem ČR ACCR Czech Talent Team jsme vstoupili nově do kategorie TCR, která se také nevyhnula pořádání virtuálních závodů a pod hlavičkou oficiálního promotéra šampionátu TCR byl vypsán šampionát – TCR Eastern Europe Simracing. 

První závod TCR Eastern Europe Simracing proběhl v úterý, 16.6.2020 na Hungaroringu a tým Janík Motorsport reprezentovala česká jezdkyně, Gabriela Jílková, talentovaná simracingová pilotka, která náš tým bude v této  eSport sérii reprezentovat i po zbytek sezóny. Gábina má zkušenosti i v reálném motorsportu, ať se již jedná o testování, tak závodní úspěchy, např. čtyřnásobnou držitelkou ceny Elišky Junkové za nejrychlejší ženu v motorsportu.

1

První závod na Hungaroringu byl s virtuální sérií TCR pro všechny seznamovací, ale i tak Gábi ukázala svoji rychlost. V nabité konkurenci 25 vozů v kvalifikaci získala umístění v TOP10 a to znamenalo dobré vyhlídky do prvního závodu. Bojovnost a rychlý vůz se ukázalo jako správný recept na soupeře a před koncem závodu se Gábi probojovala na 3.místo absolutně. Třinácti kolový závod ovšem Gábi nedokončila, kdy kousek před cílem nevystačila zásoba paliva jejího vozu a nadějný výsledek v TOP 3 musela přepustit svým soupeřům.

2

3 

 Do druhého závodu se startovalo na základě výsledků prvního závodu. Gábi se tak postavila na chvost startovního pole, ale věděla, že chce zabojovat: „Z poslední příčky jsem se chtěla probojovat na bodované pozice, věděla jsem že rychlost ve mně je na postup ve výsledkové listině mám všechny předpoklady“. A taky se povedlo. Gábi se ve výsledku umístila na pěkné 10.pozici absolutně a veze z Hungaroringu první body do hodnocení TCR Eastern Europe Simracing pro tým Janík Motorsport.

4 

Další závody proběhnou na konci června, tedy 30.6., na rakouském Redbull Ringu a opět bude možné celý průběh sledovat živě na youtube profilu promotéra TCR.

 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com