Vychází nové číslo časopisu Muscle&Fitness Muscle&Fitnessm F1, formule 1, fitness | Constructors F1

etina English Rusky

Vychází nové číslo časopisu Muscle&Fitness Muscle&Fitnessm F1, formule 1, fitness | Constructors F1 Constructors F1

Vychází nové číslo časopisu Muscle&Fitness

MUSCLE&FITNESS | 29.9.11 | Aktuality

* Nudí vás nekonečné série zkracovaček? Chcete si na břicho sestavit vlastní tréninkový program s ohledem na vaše individuální cíle? Potřebujete zlepšit specifickou oblast břicha? Anebo jen prostě hledáte inspiraci v podobě nových a neotřelých cviků a metod? Odpověď nabízí na 14 stranách velký metodický návod BŘICHO PO VAŠEM. Na tréninkový program navazuje stravovací návod (ABS DIET), poskytující konkrétní návrhy celodenních jídelníčků, podporujících redukci tuku a kýžené vyrýsování.V závěru nechybí doporučení, čemu se vyhnout na tréninku i u stolu, aby snaha o ploché a pevné břicho nepřišla vniveč.
* Cestu k plochým a pevným břišním svalům nabízí i 12týdenní program SEXY BŘÍŠKO, jehož cílovým publikem jsou ženy a dívky. Trénink i doprovodní výživové tipy a doporučení na sobě s úspěchem vyzkoušela i známá fitness modelka Timea Majorová, jež je rovněž aktérkou instruktážních fotografií. Mimochodem, zajímá vás, co má Timea nového? Aktuality kolem půvabné rodačky ze slovenských Želiezoviec nabízí v původním interview M&F říjnové vydání.
* Břicho také potřetí! Jak trénoval svou břišní partii legendární Bruce Lee? A jak procvičují břišní svaly současní šampioni bojových umění? Své tréninky přibližují Georges St.-Pierre, Cung Le, Rich Franklin a Gene LeBell.

* Jak udržet intenzitu a soustavnost tréninku ve velkých komerčních fitnesscentrech i kdekoliv jinde? Cviky na ilustračních fotografiích předvádí úspěšný fitness model Matúš Valent, původem z Bratislavy. Zajímá vás, jak se mu daří ve Spojených státech a jak vypadá jeho každodenní „americká" realita? Jaké jsou jeho plány do budoucna?
* Kdo je a jak trénuje úřadující mistr Evropy IFBB v kulturistice mužů (do 90 kg) Ladislav Kuzder z Košic?Zlatý medailista letošního kontinentálního šampionátu v bulharské Sofii figuruje i na trhacím posteru (foto Igor Kopček). Na jeho druhé straně potěší zejména mužské oko sličná Tanya Merryman (foto Robert Reiff).
* Co náleží na seznam pěti nejčastějších chyb, jichž se lidé dopouštějí při strečinku a jak se jim vyhnout?
* Jak vhodným kombinováním s jinými doplňky výživy zvýšit účinnost vybraných sportovních suplementů?
* Jak probíhala lifterská zápolení WUAP na posledních ročnících komárenského SAM Cupu (benčpres) a Victoria Deadlift Cupu v Trnavě?
* V jaké formě se prezentovali medailisté letošní Velké Ceny Staré Ľubovně v kulturistice a bikini fitness?
* Jak vypadalo 12 vítězů předchozích 46 ročníků Mr. Olympia ve svých nejlepších pózách?
* Proč a jak je dobré měnit jednotlivé proměnné složky tréninku?
* Čím si přešla během tří měsíců trvání soutěže DO FORMY S MUSCLE&FITNESS 2011 Anita Matkovičová, vítězka kategorie žen od 15 do 25 let? A jak vypadá šestice zbývajících finalistek téhož věkového rozhraní?
Odpovědi na všechny tyto otázky (a ještě mnoho dalších) najdete v magazínu MUSCLE&FITNESS číslo 10/2011!


Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com