Vynikající pneumatiky pro autobusovou dopravu: Nová pneumatika SmartTouring DL22 doplňuje portfolio výrobce Hankook pro dálkové autobusy. Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1

etina English Rusky

Vynikající pneumatiky pro autobusovou dopravu: Nová pneumatika SmartTouring DL22 doplňuje portfolio výrobce Hankook pro dálkové autobusy. Hankook, F1,ČR,2017 | Constructors F1 Constructors F1

Vynikající pneumatiky pro autobusovou dopravu: Nová pneumatika SmartTouring DL22 doplňuje portfolio výrobce Hankook pro dálkové autobusy.

Hankook Tire | 19.2.18 | Pneumatiky Hankook

Hankook 2018

Vynikající pneumatiky pro autobusovou dopravu: Nová pneumatika SmartTouring DL22 doplňuje portfolio výrobce Hankook pro dálkové autobusy.

 

Výrobce prémiových pneumatik Hankook uvádí na trh novou pneumatiku SmartTouring DL22, určenou na záběrovou nápravu dálkových autobusů v Evropě. Společně s již prodávanou pneumatikou SmartTouring AL22 výrobce Hankook kompletuje své nové portfolio pneumatik pro dálkové autobusy. Výrobce reaguje na rostoucí význam autobusové přepravy v dálkovém provozu, jakož i na rostoucí poptávku z autobusového přepravního sektoru po high tech pneumatikách s nízkou mírou hlučnosti, valivého odporu a vysokého komfortu jízdy.

 

Neu-Isenburg, Německo, 19. února 2018


Výrobce prémiových pneumatik Hankook uvádí na trh novou pneumatiku SmartTouring DL22 a kompletuje tak své produktové portfolio pro dálkové autobusy a především pro provozovatele příslušných autobusových parků. Výrobce tak reaguje na neustále rostoucí význam autobusové dálkové přepravy a novou pneumatikou na poháněnou nápravu kompletuje své produktové portfolio v segmentu dálkových autobusů.

Pneumatika SmartTouring DL22 se vyznačuje především nízkou mírou hlučnosti a z tohoto důvodu poskytuje vysoký komfort jízdy. Speciální tvar dezén zaručuje rovnoměrné opotřebení i v nepřetržitém provozu a tím dosahuje nejdelší možné životnosti. Stejně jako všechny ostatní pneumatiky výrobce Hankook, určené na poháněné nápravy, je i tato nová celoroční pneumatika označena tzv. alpským symbolem (3PMSF) a značením M+S. 3D lamely ve tvaru písmene V, zaručují mimořádnou trakci a přilnavost jak na zasněžené, tak i na mokré vozovce, a to bez kompromisů z hlediska životnosti. Technologie 3D lamel, použitá pro SmartTouring DL22, kromě toho zaručuje dobrou podélnou a příčnou přilnavost k vozovce, jakož i směrovou a boční stabilitu. Nízký valivý odpor pneumatik SmartTouring DL22 umožňuje efektivní spotřebu paliva.

Produktové portfolio pro autobusy také doplňuje již osvědčená pneumatika AU03+ do městského provozu, určená na krátké a střední tratě. Vývoj tohoto modelu byl speciálně zaměřen na splnění požadavků městského silničního provozu s nekonečným počtem zastavování a rozjezdů, jakož i provozu na meziměstských komunikacích. Pneumatika je proto vhodná k nasazení do pravidelné městské hromadné přepravy. Zesílené bočnice zaručují bezpečnější a efektivnější nasazení v městské hromadné přepravě. Do bočnice jsou rovnoměrně integrované širší a hlubší indikátory, díky kterým lze předcházet poškozením pneumatik od kamínků a obrubníků. Celoroční pneumatika se dodává v rozměrech 275/70R22.5 s označením M+S a s alpským symbolem (3PMSF).

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com