Vysoce kvalitní počasí služby: UBIMET přináší technologie a odborné znalosti na Formuli 1 UBIMET,F1, Formule 1 ,gran dprix | Constructors F1

etina English Rusky

Vysoce kvalitní počasí služby: UBIMET přináší technologie a odborné znalosti na Formuli 1 UBIMET,F1, Formule 1 ,gran dprix | Constructors F1 Constructors F1

Vysoce kvalitní počasí služby: UBIMET přináší technologie a odborné znalosti na Formuli 1

UBIMET | 20.8.14 | Počasí UBIMET F1

Počasí v F1

Není to jen FIA a závodní týmy, které mají spoustu práce během grand prix Formule . Rakouská společnost UBIMET, je jedničkou v oblasti předpovídání počasí a závažného  varování počasí, má také svůj vlastní tým a asi 1000 kg zařízení na místě na všech Grand Prix. V průběhu své šestidenní nasazení na  Grand Prix UBIMET analýzuje asi 7200 radarových snímků a - v průběhu závodu - zpracovává více než 1400 stránek dat pro výrobu počasí v reálném čase. To poskytuje závodním týmům s předpovědí počasí a dat, které jsou aktualizovány na minutu po minutě .Tyto informace jsou rozhodující při rozhodování o nastavení auta a strategii celého závodu F1.

Vídeň, 19 srpna 2014 - Formule 1 je jedenáct závodů do období, s osmi Grand Prix teprve přijdou Po krátké letní přestávce, sezóna Formule 1 pokračuje s belgickou Grand Prix 24. srpna. Nejde jen o to, že závodní týmy a FIA, které jsou velmi zaneprázdněni v předvečer závodu: meteorologové a inženýři UBIMET jsou nezávislým globálním poskytovatelem vysoce kvalitních předpovědi počasí a vážných varování počasí, jsou dodávateli  povětrnostní služby pro Grand Prix od začátku sezóny 2014.

Předpověď počasí: klíčové pro nastavení auta a strategie

Povětrnostní podmínky mají vliv nejen na chování vozidla, ale i na nastavení auta a týmové strategie. Pro Formula 1 Grand Prix víkendu, počasí za celý týden je k dispozici již ve středu, aktualizace je poskytována na konstantní úrovni. V závislosti na povětrnostních podmínkách, údaje a prognózy jsou aktualizovány každých pár minut, během závodů Formule 1 . K dosažení tohoto cíle, 93 různých druhů údajů o počasí jsou zpracovávány každou minutu.

 

In-house modely počasí a nový přístup k měření
Chcete-li zajistit výjimečnou úroveň přesnosti, UBIMET přináší všechny jeho předpovědí kombinací speciálně vyvinutých modelů a algoritmů s prognózami ručně vyrobené zkušenými meteorology. Tato syntéza sofistikovaných technologií a odborných  meteorologických znalostí umožňuje společnosti, aby zajistily vysoce přesné předpovědí. Modelové výpočty jsou prováděny na základě minutu po minutě vydávají prognózy s vysokou přesností a v reálném čase. Další významnou inovací je, že závodní okruhy jsou rozděleny do tří různých segmentů. Použití tohoto přístupu, UBIMET může přinést samostatné údaje a prognózy pro každý segment obvodu. To může mít velký význam: zatímco jedna část obvodu je suchá, jiné části dráhy, může stále (nebo znovu) e jedou za mokra.

UBIMET

Dr. Michael Fassnauer, generální ředitel společnosti UBIMET GmbH, říká: "Výzkum a vývoj hraje ústřední roli v UBIMET. Neustále se zlepšují a zvyšují naše modely a metody, aby bylo možné jejich přizpůsobení požadavků v různých oblastech, jako je Formule 1. Naše in-house modely rozdělení obvodů do segmentů a kombinace generované počítačem a ručně vytvořené počasí nám umožňují nastavit nové standardy a poskytnout velmi podrobné informace. Počasí je po všem, klíčovým faktorem ve velkém rozsahu podle vzorce 1 rozhodnutí - a tyto volby mají být provedeny ve velmi krátké časové období ".

 

Ontrack Aktuální počasí informační systém
Závodní týmy mají dvě alternativní možnosti přístupu k předpovědi počasí a dat. Mohou použít buď FIA interní informační systém nebo program Ontrack, UBIMETem vyvinutý Aktuální počasí informační systém, který běží na všech běžných koncových zařízeních. To poskytuje snadný přístup z jakéhokoliv místa k informacím o faktorech, včetně teploty skladby, atmosférický tlak, vítr a sluneční podmínky, stejně jako pravděpodobnost srážek.

O 1000kg zařízení, 7200 Radarové snímky a 800.000 naměřených dat na závod.
UBIMET tým sleduje FIA a Formule 1 ke každé Grand Prix s cílem poskytnout závodní týmy s předpovědí počasí. Asi 1000 kg (2200 liber) zařízení musí být rovněž přesunuta do každé místo. To zahrnuje i meteorologické stanice, radar, rádio modemy, antény a několik serverů na stavbě výpočty. Pomocí těchto serverů podnikových procesů až o 25 GB dat o počasí - ekvivalentní k úložné kapacitě 36 CD - a 1440 radarových snímků každý den od úterý před Grand Prix až po závodě v neděli. Od začátku letošní sezony Formule 1, UBIMET zpracovala 1391 hodin dat měření, prováděné 13475 výpočty a produkoval 336 prognózy.

Steffen Dietz, meteorolog na UBIMET GmbH, říká: "Je velmi úzká spolupráce mezi inženýry a meteorologové v každé Grand Prix. Máme přísné plány, jak nastavit a otestovat naše zařízení na vlastní pěst .Navíc porozumění pro  regionální počasí.. vzory je rozhodující  a v případě meteorologové mají poskytovat přesné předpovědi počasí. Naše práce proto závisí především na kombinaci technologií a odborných znalostí. "

 

o UBIMET
UBIMET je globálním poskytovatelem přední meteorologických služeb, prognostických systémů a služeb šitých na míru. Přináší vysoce kvalitní služby a uspokojování potřeb zákazníků jsou hlavní prioritou UBIMET je.

Vysoce výkonné počítačové systémy a specialisté z oblasti meteorologie, matematiky, fyziky, věd o Zemi, biologie a informatiky zpracovat a vyhodnotit meteorologické modely, radarové a satelitní snímky nepřetržitě a po celý rok. To umožňuje UBIMET dodávat špičková řešení, která pomáhají společnostem být efektivnější, úspěšný a finančně-aware než konkurenti ve svých oborech. www.ubimet.com / www.uwz.at / www.wetter.tv
 

Štítky

 


Konstrukce formule F1

Klikněte na část, která vás zajímá

Formule Zadní kolo Brzdy Svtla Zadní závs kol Zadní kídlo Podvozek Výfuk Válce Kamery Skelet Sedadlo Pední kolo Volant Zrcádko Pední závs kol umák Pední kídlo

Do dalšího závodu Formule 1 zbývá

dní
hodin
minutt
sekund

Kalendáře GP F1

Copyright © (2024) Copyright © (2011) Constructorsf1.com